Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Romantika po (Ž)

Romantika po (Ž)

Ahh Misonkka je nekje že priznala, da nima ravno intuicije kar se tiče piscev foruma in njihove podobe sicer, da je plehka in pusta, ki ne zna brati med vrsticami, verjetno ji nm3w ni znal popraviti Spectruma ali ka je takrat imela v študentski sobici ne vem, verjetno ji je pa tisto nočno življenje v osemdesetih pustilo nek pečat, da mora tu v druge osebe preslikavati, kaj se ji je tam menda dogajalo…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Kje je tu romantika??
Med vrsticami si napisala samo to da si nestrpna!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Kje je tu romantika??
Med vrsticami si napisala samo to da si nestrpna![/quote]
a ti to resno ali si se zatipkal v par črkah [sup](strp -> doj.eba[/sup]) ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Morala bi biti boljša, v tej temi torej bolj romantična. 🙂 A ti greš in dokažeš, da si še slabša? Res tako misliš o sebi? Ccc…

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Kje je tu romantika??
Med vrsticami si napisala samo to da si nestrpna![/quote]Nisem jaz tu začela z offtopikom oz če je za lady missonko tisto romantika, na kar se nanaša to moje pisanje, pač nadaljujem romantiko po njenem.

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

Kaj se piz…diš Kajetuna:?::)) Ti je dolga cajt opažam..ajde i ti mi spiz…di z obličja.Dol mi visi zate,pa ne vtikaj kljun tja kjer nimaš kaj iskati.

Morala bi biti boljša, v tej temi torej bolj romantična. 🙂 A ti greš in dokažeš, da si še slabša? Res tako misliš o sebi? Ccc…[/quote]

Marko načeloma imaš prav ja hehe….samo tukaj gre pa za izredno specifičen problem,proti katerega grem z vsemi rogovi..))

Oz. proti katerem grem ::)) prehitro sem tipkala:)))

A ti pa misliš da če tvoje vulgarizme moderator spregleda, sicer bi jih itak brisal, da si blagoslovljena na tem čveku…?

Bog s teboj in z duhom tvojim:))

Morala bi biti boljša, v tej temi torej bolj romantična. 🙂 A ti greš in dokažeš, da si še slabša? Res tako misliš o sebi? Ccc…[/quote]

Marko načeloma imaš prav ja hehe….samo tukaj gre pa za izredno specifičen problem,proti katerega grem z vsemi rogovi..))[/quote]
A tako tišči? 🙂 Upam, da imaš dovolj dolge rogove, da prodrejo skozi. 🙂 Samo, da se ti ne bo potem zataknil za rogove, problem. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Uu Marko…rogovi do tja dol in še črez…ne skrbi zame.

Mene bolj skrbi, da je tale Nick (misonkka) zlorabljen od ene nam vsem znane osebe, ki zelo rada menja nicke. Vsaj stil pisanja in izražanja je takšen, ki ga nikakor ne bi pripisal originalni Misonkki.
Morda bi se lahko IPji preverili?

A boste spet ronki obesili tole pisanje od misonke?
Legenda ronka. Kaj vse se obesi nanjo.

EnTip objemček tebi.Sem kar Misonkka,naučena na Monu packarij haha:))

če misliš tako grdo govorit, potem nema ništa od objemčkanja 🙂

Objemček:))

Ne prilizuj se, ker imaš še vedno umazana usta… 🙂
Prav neznosno prostaška si bila… eno je prepiranje nekaj čisto drugega pa žalitve…in zmerjanje.

Ejhhh enTip nehaj s temi forami.A si bral kako je žalila (in še žali vse po vrsti) Kalipsula? Samo vračam.Ne delaj se Mati Terezo,ker nima smisla.Tvoja energija bo fuč.

Mišonka, make up ti je je pustil izrazito globoke rezice in kolobarčke po obrazu, ko se jeziš in gubaš čelo. Boš morala napudrat nazaj, da boš lahko spet “konkurenca” 20 in 30-letnicam, ker s slogom pisanja nisi niti zapitim 50-letnicam. ;))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ja povedala je svoje, ne na lep način-priznam, vendar še vedno ne na prostaški način. Pač na svoj način, ki pa je oster ampak ni žaljiv. Sorry 🙂
eh mamka Tereza je svoje življenje posvetila delu ki nasprotuje delu ki ga opravlja ena druga mama. Mati Narava!

Mišonka, make up ti je je pustil izrazito globoke rezice in kolobarčke po obrazu, ko se jeziš in gubaš čelo. Boš morala napudrat nazaj, da boš lahko spet “konkurenca” 20 in 30-letnicam, ker s slogom pisanja nisi niti zapitim 50-letnicam. ;))[/quote]Ma nekaj jo zafrkava spectrum ali commodore 64 al pa mogoče ima vsaj pentium x86, čeprav je bil zunaj malo kasneje kot 1986, ko je letala po disku klubih 🙂 🙂

Kajetuna,tebi pa res gre v nos žuranje leta 86,saj si ga že 3 krat omenjala.Jaz ti nisem kriva če si zavrta tam nekje v eni vukojebini.Pridi na zrak.

Kje je tu romantika??
Med vrsticami si napisala samo to da si nestrpna![/quote]Nisem jaz tu začela z offtopikom oz če je za lady missonko tisto romantika, na kar se nanaša to moje pisanje, pač nadaljujem romantiko po njenem.[/quote]
Ampak ti bi rada pokazala, da si boljša, pa si z ritjo vse podrla!
Beri še malce Balantiča in se kaj nauči!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Menda so si dale nekatere “duška” tam ’86 po diskačih, vendar ne brez posledic. 🙂
Jezik je ostal na pivski ravni in cigaretnem zadahu. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close