Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Romantika po (Ž)

Romantika po (Ž)

Ne bi se s tabo v celoti strinjala – na tem čveku se marsikdo zaradi takšnih umazanih uporabnikov kakor je nm-3w raje obrne proč, stran zapre – niti pod razno se ne bo vključil v pogovore, teme; kratkoročno gledano res primitivni nastopači in provokatorji dvignejo obisk, dolgoročno pa lahko ponudnik tega foruma lahko prične razmišljati o tem, da bi morda ta čvek ukinili, ker ne bo imel vsebine, še manj ljudi, bo le konkreten dokaz spletne in družbene (javne) sramote. Če je to en od primarnih ciljev zavoda med.over.net to ni moja stvar, toda ta forum vsekakor postaja pravo leglo idiotizma in kretenizma, podobno kakor starševski čvek. Po drugi strani se sprašujem, zakaj so pa lahko zadeve spravljene pod streho (glede neprimernega ali sovražnega govora, klevetanja, uporabe neprimernega besednjaka ipd.) na drugih javnih portalih; npr dnevnik, siol, rtvslo,…napišeš kaj žaljivega, neprimernega in te admini takoj zbrišejo, ali celo zbrišejo uporabniško ime, tu se pa prav forsira nekaj “pokvarjenega”. Je to zgledno, smiselno, prava pot? NE.[/quote]

Pritoži se Primožu, ker čez Nemčija je bilo že najmanj eno 10 pritožb, še enih 90, pa bo Primož mogoče kaj ukrenil, če si optimistka. :)))[/quote]

Ne vem točno, kaj si želel povedati, toda pred kratkim sem bila na uredništvo mona in Primoža ni bilo tam (naključje? ); vsekakor bi mu res nekaj besed namenila o tem (morda tudi kakšno vprašanje), kar sem opisala v postu.

Pritoži se Primožu, ker čez Nemčija je bilo že najmanj eno 10 pritožb, še enih 90, pa bo Primož mogoče kaj ukrenil, če si optimistka. :)))[/quote]

Ne vem točno, kaj si želel povedati, toda pred kratkim sem bila na uredništvo mona in Primoža ni bilo tam (naključje? ); vsekakor bi mu res nekaj besed namenila o tem (morda tudi kakšno vprašanje), kar sem opisala v postu.[/quote]

Želel sem povedati, da je Primož paznik v živalskem vrtu MON-a, kjer mu je ena opica ušla iz kletke, pa ne misli ukrepati, da bi jo nazaj zaprl, čeprav skače okrog mimoidočih opazovalcev in počenja razne vragolije, ker se enim to zdi zabavno in ker prinaša živalskemu vrtu dobiček. :))) Ampak opica ni kriva, kakršna je, ona je po naravi takšna, ne bo drugačna, kriv je ignorantski paznik, da dopušča to. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ne vem točno, kaj si želel povedati, toda pred kratkim sem bila na uredništvo mona in Primoža ni bilo tam (naključje? ); vsekakor bi mu res nekaj besed namenila o tem (morda tudi kakšno vprašanje), kar sem opisala v postu.[/quote]

Želel sem povedati, da je Primož paznik v živalskem vrtu MON-a, kjer mu je ena opica ušla iz kletke, pa ne misli ukrepati, da bi jo nazaj zaprl, čeprav skače okrog mimoidočih opazovalcev in počenja razne vragolije, ker se enim to zdi zabavno in ker prinaša živalskemu vrtu dobiček. :))) Ampak opica ni kriva, kakršna je, ona je po naravi takšna, ne bo drugačna, kriv je ignorantski paznik, da dopušča to. ;)[/quote]

Zabavno? Nekdo ima pošteno pomešane pojme in je zaslepljen od tega, kar vidi le v svojo korist, nič pa v to kar bi naj bilo za javno dobro – ta forum oz zavod je javna zadeva, zakaj ne funkcionira tako, da bi zadoščal širšemu javnemu interesu (npr, da opice ne skačejo, tam kjer jim ni mesto ali da jih sploh ni) in da bi celotna zadeva vsaj nekako spodobno zgledala. Meni to sploh NI smešno, kaj počnejo opice, sklepam da je paznik verjetno istega kalibra kot one.

Sadistka! ☺☺☺☺☺☺

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

hahaha teli posti naših dedcev so me pa zares nasmejali:)))

Kaj je Kalipsa sta se ti kar dva v smrdljiv gobec uscala kaj ne? Kar požri,kar požri,boš vsaj tiho en cajt,ko boš grgljala haha:))))

Daj se odloči.. ali naj pogoltne ali naj grgra. Punco si najbrž čist zmedla 🙂

Veš kaj Tiuž, da ni morda Orangutan? Eden kroli že nekaj dni po Ljubljanskem žabjaku…Na ovratnici ima ime Kalipsul:))

haha enTip saj lahko še laja zraven:)))

Ti si pa nekam našpičena danes? Ni bilo nič trdega čez vikend?

Je blo je blo.Samo če mi gre nekdo na ku….. mu povem ta svoje:)))))

Pa pojdi še ti komu na ku… 🙂

Tok ogaben še jst nisem sposoben izpadt. Pohvalno Misonkka !

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Sadistka! ☺☺☺☺☺☺[/quote]

Če boš prebral še kakšen post dalje, boš ugotovil, da sem tudi mazohistka. 🙂

Sadni ni panike:))

Kaj si ti to za ena možača?

sonček je in vroče

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

….i ko te je*be, nek ti plati, tako boš boljše volje.

ja, in potem se tak fant najde priznat da ima doma zeno. tebe ozmerja za lajdro in ti ga zatres da boljs bit lajdra kot pa ljubica. in da sem rajs lajdra kot pa zena nekoga ki okoli isce take ker doma nima taksne lajdre kakrsna sem po njegovih besedah jaz in ji mora zato nosit domov bolezni….. tko je end of story takih nakladacev. 🙂 najbilj zalostno pa je, da bi radi taki nakladaci kljub temu da sem jaz lajdra to lajdro se kr naprej f* ce ne bi ta lajdra njih skenslala…no,potem pa je lajdra ane, ker ne da 😉
zmagoslavje v meni, juhej.

Misonkka a to je bla tvoja demonstracija “romantike po (Ž)?
Ej kaj ti pol s takimi usti kruh ješ al si jih prej kaj umiješ? :/ 🙁

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Zal imam zanjo se bolj zasoljen repertoar.Nic skrbet;)kuz….la

Čas pač ni pomemben, da nekaj izpade kot romantika. Tudi v petih minutah je lahko pristna romantika. Romantika ni toliko odvisna od dejanj/izražanja drugega, ampak našega lastnega dojemanja sveta, oseb.

Kar želiš ti, NM-3w poudarit, je: kako smo lahko ženske tako naivne/neumne. Enostavno tako, da verjamemo tipu zato, ker je povedano verjetno slišat. Ker pove na takšen način, da mu verjamemo.

Ne vem, mogoče bi pa morali vsakega moškega dojemati že od začetka kot izkoriščevalskega, če pa že ne, pa bi vsekakor morale že zaradi nekih družbenih norm biti nezaupljive in vsako prijetno, toplo… besedo dojemat kot laž. In moškega označiti kot packa, da se bolj milo izrazim. Potem pa vsekakor ne bi izpadle kot neumne oz. naivne. Vsaj pri določenem deležu ne.

Resna konkurenca si Nemčiju, sem mislil, da ga nihče ne prekaša. Čestitke. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Idi no nekam…… :(((((( :(….

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

kako paše ta osvežitev ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ohh ON..cemu zalosten smajl;) Presenecen bi bil nad mojo nezno podobo;))To kar te zalostnega dela,je virtualni svet in z realnostjo nima kaj opraviti;))) Samo vrnem ji “milo za zajfo”…))hehe
Sem kozorginja..tezko oprostim pa naj bo real ali virtual;)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close