Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek romantični filmi

romantični filmi

Lepo te prosim 🙂 Saj me lahko nazmerjaš, če se me hočeš znebit 😀
Ne rabiš drugih klicat hahaha 😀

Ne vem še kaj naj naredim s tabo 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Jaz že vem kaj bom s teboj 😉

Matkič po moje bi ti znal s tole divjo Štajerko bolje delati kot jaz. Ti si bolj vajen tega :)))

Enkrat sem že najebal s podobno ne mislim še enkrat :)[/quote]

Ma kje… mene še danes kake Štajerke presenečajo pa sem Ptujčan vajen vsega hudeka z esta pa z vasi 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Matkič po moje bi ti znal s tole divjo Štajerko bolje delati kot jaz. Ti si bolj vajen tega :)))

Enkrat sem že najebal s podobno ne mislim še enkrat :)[/quote]

Ma kje… mene še danes kake Štajerke presenečajo pa sem Ptujčan vajen vsega hudeka z esta pa z vasi :D[/quote]

Povej mu, da psa ne bo rabil 😉

Ma kje… mene še danes kake Štajerke presenečajo pa sem Ptujčan vajen vsega hudeka z esta pa z vasi :D[/quote]

Povej mu, da psa ne bo rabil ;)[/quote]

ok… Seba… psa ne boš rabil 😛

ps. Pri meni ga pusti pa safe word se zmenva pa pokliči če boš rabo pa uletim s psom 😀

lolz

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

To mi je jasno ja haha :)))

ok… Seba… psa ne boš rabil 😛

ps. Pri meni ga pusti pa safe word se zmenva pa pokliči če boš rabo pa uletim s psom 😀

lolz[/quote]

Povej mu še, da niti nima šans pri meni 🙂
Jaz tako nežna duša in ljubeča, on pa me s svojo bivšo čarovnico primerja 😀

Ok 😀

Seba nimaš šans baje….. dela se nedostopno čeprav je samska in jo mogoče lahko dobiš če se dovolj potrudiš in boš izviren in je neboš več primerjal z neumnimi besedami kot so coprnica, cipa ipd….

Piši na ZS 😛

Ok 😀

Seba nimaš šans baje….. dela se nedostopno čeprav je samska in jo mogoče lahko dobiš če se dovolj potrudiš in boš izviren in je neboš več primerjal z neumnimi besedami kot so coprnica, cipa ipd….

Piši na ZS :P[/quote]

ojoj….ti ne boš več posrednik 😀

Preslabo me plačuješ 😀 😛

Preslabo me plačuješ 😀 :P[/quote]

Še dano bom nazaj vzela!!!!

Preslabo me plačuješ 😀 :P[/quote]

Še dano bom nazaj vzela!!!![/quote]

A pol moram jaz tebi kaj plačat iz lastnega žepa?

oh joj…. vidiš seba… Štajerke še mene Štajerca presenečajo 😛

Matkič jaz samo še berem haha 😀

Če boš le bral ti bo Kleopatro_ prevzel :))

Me je že ponujal, tak da ne bo nekih solz točil :))

A-ha, no potem te pa ni vreden….nisem vsega brala.

Ne, menda jaz nisem njega, ker sem štajerka ahahaa 😀

nič bat…..

ne ne…. jaz se poslavljam…. ti pustim tole (ne dvomim) lepotičko za pogovor….

Saj če pa je res coprnica pa te bo (če bo želela) itak uročila 😀

jaz sem samo prevajal za zahodnega Slovenca ker vidim da si mel nekaj težav pri razumevanju!

jaz bom samo bral če pa kaj odkrijem pa dobiš ZS 😀 izkaži se zdaj ….. tu je ceneje kot če greš spet falirat v LJ 😀

Zmeraj bolj mi je jasno zakaj je še Cezarja naokoli prinesla 🙂

pfffff

nič bat…..
[/quote]

Zakaj bi se naj tega bala? Ti imaš res čudaške ugotovitve 😉

Bedasto…nisi si tega “porekla” sama izbrala.

nič bat…..
[/quote]

Zakaj bi se naj tega bala? Ti imaš res čudaške ugotovitve ;)[/quote]

Ej, takoj, da odnehata!!!! Je jasno?!

To je od mene in sebe gnezdece 😀

nič bat…..
[/quote]

Zakaj bi se naj tega bala? Ti imaš res čudaške ugotovitve ;)[/quote]

ni blo mišljeno tebi ampak je odgovor bolj javne narave 😛 pač citat je zato tukaj da se ve za kaj se ni treba ničesar bat :)))

Ti verjamem da se ne bojiš ničesar….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close