Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis romani v angleščini-prodam

romani v angleščini-prodam

Prodam več angleških ljubezenskih romanov, lahkotne vsebine, skoraj vsi so zgodovinski, lahko berljivi v paperback izvedbi. So le enkrat prebrani in tako skoraj novi.
Če je katera zainteresirana, naj se javi na zgornji mail, pa se bomo dogovorili za kaj več.
Nabralo se jih je kar nekaj in se jih moram znebiti, da bom imela prostor za nove. Lahko tudi menjamo za kaj podobnega.
lp

mimika

Mene zanimajo.

Lahko objaviš naslove? Pa sporoči, kaj tebe zanima, morda imam pa zate kaj takega, kar iščeš.

Tukajle so nekateri naslovi. Jih imam pa še več, samo moram doma pogledat. LP Mimika

KAT MARTIN
– The dream
– The secret
– Deep blue (ti trije niso zgodovinski, ampak so vseeno OK)

STEPHANIE LAURENS
– All about pashion

LINDSAY SANDS
– Always
– What she wants

LISA KLEYPAS
– Then came you
– Because you’re mine
– Somewhere I’ll find you

MARY BALOGH
– More than a mistress

MADELINE HUNTER
– Lord of a thousand nights

SUSAN JOHNSON
– Taboo

JULIA QUINN
– Minx

JOHANNA LINDSAY
– A loving scoundrel

JUDE DEVERAUX
– The maiden

JANE FEATHER
– The accidental bride

Mene zanima nekaj podobnega kot ponujam tukajle. Se pravi lahkotni ljubezenski romani, zgodovinski, ne preveč zamorjeni, ker zadeve berem v glavnem na dopustu ali pred spanjem.

lp
Mimika

Zanimata me “Accidental bride” in “More than a mistress”. Kakšno imaš pa ceno in kako je s pošiljanjem oz. prevzemom?

Jaz zgodovinskih nimam praktično nič (samo , imam pa en kup drugih “chick-lit” naslovov in kriminalk, če te kaj zanima.

Ne vem kolk bi dala ceno. Nove knjige so tam okrog 2 jurja, jaz bi jih dala za polovično ceno, drugače se mi praktično ne splača. Kakšne Chick-lit zadeve misliš. A lahko malo opišeš, prosim, mogoče kratko vsebino kakšenga romana, ki se tebi zdi OK. Poštnina je po povzetju, tam okrog 800 sit se mi zdi.

Če si kje blizu Ljubljane, se lahko zmeniva tudi za osebni prevzem. Sem vsak dan na Bežigrajskem koncu.

mimika

Gre za romane avtoric Marian Keyes, Sophie Kinsella, Jane Green, Isbel Wolff, Elizabeth Young, Lauren Weisberger, itd.

Posurfaj malo po amazonu, če ti je kaj všeč in bi kaj zamenjali. Za polovično ceno jih pa nočem kupovati, ker jih dobim tudi bistveno ceneje. Brez zamere.

Nisem zamerila, ampak po pravici povedano jih potem raje imam, kot pa da jih dam za manj, kot sem rekla. Vseeno me zanima, kje jih dobiš ceneje, ker bi tudi sama rada kupila npr. rabljeno in ceneje, pa ne vem, kje. Dvomim, da imajo to v kakšnih antikvariatih, ali pač.

Lep pozdrav.

mimika

New Report

Close