Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Romanca pod žgočim afriškim soncem ☀️

Romanca pod žgočim afriškim soncem ☀️

Jaz sem svojo imela na Zanzibarju… oh, še zdaj se nasmehnem, ko pomislim na to. Bila sem stara 33, on pa 21, mlad, čudovit, s tistim tipičnim nasmehom in sproščenostjo, ki ti zleze pod kožo. Našla sva se med sončnimi zahodi, dolgimi sprehodi po plaži plaži in plesom pod zvezdami. Bila je tista vrsta avanture, ki je kratka, intenzivna in ti ostane nekje globoko v srcu. In ja, zaljubila sem se. Čisto in brez zavor. Če po vrnitvi domov ne bi skoraj takoj spoznala svojega današnjega partnerja, bog ve, kaj bi naredila. Bi se vrnila? Bi ostala na Zanziju? Bi se celo poročila? Pojma nimam. Vem pa, da me je tisti mladec zmešal čisto do konca. Zdaj imam čisto drugo življenje, ampak ta spomin še vedno živi nekje v meni, kot tisto poglavje, ki se ni čisto zaprlo. Zato me zanima, ste tudi vi kdaj doživeli kaj podobnega? Poletna ljubezen, potovalna romanca, tista posebna vez z nekom, ki ste ga srečali le za kratek čas, pa vam je vseeno ostal v spominu? Pišite, da skupaj obujamo te nore, lepe in skoraj filmske zgodbe. ?

Sestrično je nafukal Pšemek ko blazinico na plaži. Ker je tako zoprna, da je noben ni hotel 🙂

Predstavljajte si kako zoprna ženska je to, da je Pšemeku dala fookat 🙂 hahaha

Jaz sem mojo doživela na Korčuli. ” nepozabna dneva, v alkoholni omami, žur, vroči dotiki, poljubi, o mama mia, kje so tisti časi. Zdaj pa zaciklana v odnos kjer se seksa po dogovoru.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 3065, 01.08.2025 ob 12:05

Jaz sem mojo doživela na Korčuli. ” nepozabna dneva, v alkoholni omami, žur, vroči dotiki, poljubi, o mama mia, kje so tisti časi. Zdaj pa zaciklana v odnos kjer se seksa po dogovoru.

Ko se želi ven iz zaciklanosti, se pa zaciklamo v moraliziranju, da se to ne spodobi.

Čudni časi, ko tovrstne romance niso več “sprejemljive”.

V uni knjigi Bela Masajka je dober opis, ona je mislila, da kakšen seks da bo to, romantičen pod zvezdami, potem jo je pa tip peljal v kolibo celo iz kravjekov, tudi strop, okol in okol koze, nobene predigre, ništa, takoj not, v eni minuti fertik in je šel nazaj koze čuvat. Ampak je ostala bejba še par let, vmes malarijo fasala, umrla bi, če jo ne bi rešili beli misijonarji, dokler se ni streznila in prišla nazaj.

8409, 01.08.2025 ob 15:48

V uni knjigi Bela Masajka je dober opis, ona je mislila, da kakšen seks da bo to, romantičen pod zvezdami, potem jo je pa tip peljal v kolibo celo iz kravjekov, tudi strop, okol in okol koze, nobene predigre, ništa, takoj not, v eni minuti fertik in je šel nazaj koze čuvat. Ampak je ostala bejba še par let, vmes malarijo fasala, umrla bi, če jo ne bi rešili beli misijonarji, dokler se ni streznila in prišla nazaj.

Žalostno kam daleč,po en zanič fuk ,da ne govorimo riskantnem početju,kjer fašeš spolne bolezni…Ne razumem,a so tolk tupe v glavi al take ,da jih noben ne povoha …

pač BABE ZMEJŠANE 🙂 kaj čmo, tkle mamo…

Predigra je bla Afrika, avantura, črni desc z velikim in da je svojega belega dečkota domov nagnala prej. Ne rabi več za parit se. Potem je pa svojega mulatčka pripeljala s sabo. Vsak je za nekaj dober, črnci za seks in oploditev, belci za keš, lepo si je izbrala najboljše od obeh svetov.

Anonimno12321, 01.08.2025 ob 12:31

Ko se želi ven iz zaciklanosti, se pa zaciklamo v moraliziranju, da se to ne spodobi.

Čudni časi, ko tovrstne romance niso več “sprejemljive”.

Sploh ne štekam zakaj se ljudem ne spodobi?

Se čudim, da se še niso pojavile frigidne antipatične babure, da jo kritizirajo, ker je pri 33 letih bila z 21 letnikom.

Ljudje res ne razumejo, da živijo enkrat? Pomoje je smrt za njih nekaj abstraktnega, kar ne razumejo najbolje.

Ker se ne spodobi, kern ni primerno… Čakam da še o grehu začnejo govoriti. Kot da bi v srednjem veku živeli.

Joj so slovenci eni dolgočasneži brezvezni.

Žal stvari in odnosi postajajo vsebolj instrumentalizirani; kam je šla spontanost in tisti občutek, da če mi zdajle paše z nekom klepetati, pač bom, seks ni pomemben…

Tako pa kalkuliranje ob vsakem “živjo”, kam pes taco moli.

kajfda, 01.08.2025 ob 16:32

Predigra je bla Afrika, avantura, črni desc z velikim in da je svojega belega dečkota domov nagnala prej. Ne rabi več za parit se. Potem je pa svojega mulatčka pripeljala s sabo. Vsak je za nekaj dober, črnci za seks in oploditev, belci za keš, lepo si je izbrala najboljše od obeh svetov.

Najboljše iz obeh svetov? Lastnega otroka je obsodila na obstoj v kompleksnem zahodnem svetu z inteligenco afriškega kozjega pastirja.

Psihično zdrava Evropejka je ponosna na svoje poreklo, ne bo se parila z drugo raso, kaj šele vrsto.

Avtorica… Jaz pa sem mislila, kakšno vročo zgodbo boš delila…

🙁

Ja, avtorica bi rabila prav takšno lekcijo.

Najboljše iz obeh svetov? Lastnega otroka je obsodila na obstoj v kompleksnem zahodnem svetu z inteligenco afriškega kozjega pastirja.

Psihično zdrava Evropejka je ponosna na svoje poreklo, ne bo se parila z drugo raso, kaj šele vrsto.

Inteligenca je večinoma privzgojena in natrenirana, lastnemu otroku je dala mulatsko eksotiko, da bo speljeval ženske belskim incelom in ne bodo rabile naslednje generacije belk hodit v Afriko.

Samo psihično bolni nesposobneži so ponosni na svoje poreklo. Kaj boš ponosen na nekaj, kar ti je v zibelko padlo? Sposobni so ponosni na svoje dosežke, debili jih pač nimajo. Zato pa so sami luzerji med rasistki.

od “bele masajke” otrok je ženskega spola, “z inteligenco kozjega pastirja” v “kompleksnem zahodnem svetu” ima očitno uspešen frizerski salon in zaposleno belko.

https://www.hairbynapirai.com/

Kaj dosti ji očitno ne manjka.

a tvoj dec ve da te je fukal opićnjak,a tvoji otroci vedo da se je njihova mati parila sčrnuhom.pa starši..o bog

belci so bolj opicam podobni kot črnci, to je  znanstveno dokazano:

.https://www.youtube.com/watch?v=nflMVD3K4Sk

.https://www.youtube.com/shorts/yKnWZ-1G9-s

kdaokdas, 01.08.2025 ob 19:26

Inteligenca je večinoma privzgojena in natrenirana, lastnemu otroku je dala mulatsko eksotiko, da bo speljeval ženske belskim incelom in ne bodo rabile naslednje generacije belk hodit v Afriko.

Samo psihično bolni nesposobneži so ponosni na svoje poreklo. Kaj boš ponosen na nekaj, kar ti je v zibelko padlo? Sposobni so ponosni na svoje dosežke, debili jih pač nimajo. Zato pa so sami luzerji med rasistki.

“Inteligenca je večinoma privzgojena in natrenirana”

Japajade, splošna inteligenca je eden najbolj preučevanih pojavov v psihologiji in četudi je vprašanje delno komtroverzno, ker je za nekatere ideološko, študije dvojčkov in druge raziskave nedvomno potrjujejo, da je inteligenca pretežno genetsko pogojena. Kar je očitno tudi laiku, če opazuje ljudi okoli sebe.

“Samo psihično bolni nesposobneži so ponosni na svoje poreklo. Kaj boš ponosen na nekaj, kar ti je v zibelko padlo?”

To je tudi bizarna ideološka pozicija, ne gre za to, kar ti pade v zibko, temveč za to, kar so tvoji predniki ustvarili, za civilizacijske dosežke, kulturo, zgodovino, kamorkoli po svetu greš, so ljudje ponosni na svoje poreklo, spoštujejo in cenijo svojo tradicijo in kulturo in si želijo, da bi se ohranili.

Ko sem bil jaz v Nigeriji, sem veliko čokoladnim najstnicam zlezel v lulike.

Edini problem tam je bil, kako se prejšnje znebiti iz hotelske sobe, ko sem imel natempirano srečanje že z eno drugo.

Sem pa pazil, da nobena prišla do moje prave identitete, maila ali slovenskega telefona,  ker sem jim na koncu kar not spustil. In večina jih niti imela nič proti, samo enih par je nekaj pizdilo.

Tako da je čisto možno, da je zdaj kakšen nigerijski dojenček malo bolj mlečno čokoladen.

Anonimno 9696, 01.08.2025 ob 22:49

Ko sem bil jaz v Nigeriji, sem veliko čokoladnim najstnicam zlezel v lulike.

Edini problem tam je bil, kako se prejšnje znebiti iz hotelske sobe, ko sem imel natempirano srečanje že z eno drugo.

Sem pa pazil, da nobena prišla do moje prave identitete, maila ali slovenskega telefona,  ker sem jim na koncu kar not spustil. In večina jih niti imela nič proti, samo enih par je nekaj pizdilo.

Tako da je čisto možno, da je zdaj kakšen nigerijski dojenček malo bolj mlečno čokoladen.

to je že zelo na meji, kaj pa primati, kaka fletna, mlada šimpanzinja npr., bi tudi? Zamorke so vsebinsko druga vrsta, tudi če jih tehnično uvrščamo v Homo Sapiensa, so dejansko bolj Homo Erectus. Ni brez razloga, da vsi starodavni sveti spisi prepovedujejo mešanje ras.

belci so bolj, 01.08.2025 ob 20:44

belci so bolj opicam podobni kot črnci, to je  znanstveno dokazano:

.https://www.youtube.com/watch?v=nflMVD3K4Sk

Yes, yes, ne verjet svojim lastnim očem, verjemite “stroki”, in to De Grasse Tysonu.

Preberite si raje Erectus Walks Amongst Us.

doaod, 01.08.2025 ob 19:33

od “bele masajke” otrok je ženskega spola, “z inteligenco kozjega pastirja” v “kompleksnem zahodnem svetu” ima očitno uspešen frizerski salon in zaposleno belko.

https://www.hairbynapirai.com/

Kaj dosti ji očitno ne manjka.

Ne podcenjujem frizerk, ampak niso pa v povprečju neki hudi misleci. A se reče hude mislice za ženske?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close