Rokometaši
Ojla!
Zdi se mi, da je čast priti na olimpijske igre in zaigrati za svojo državo. Na žalost nimam teh sposobnosti, da bi zaigrala za rokometaše. Žal. Vem pa, da bi se sigurno bolj borila in bi na igrišču pustila svoje srce. Sicer pa, a niso rokometaši zato plačani; a ne živijo od rokometa?
Tudi mi se moramo potruditi v svojem poklicu in to pošteno potruditi, da zaslužimo denar za preživetje. Saj to je nekaj samoumnevnega, ker vsak brani in se trudi za tisto, kar ima!!!!
Najlažje je povedati, da pojdite pa vi igrat in da je najlažje ležati na kavču. A je to kaj slabega, če si zaželiš gledati eno dobro rokometno tekmo???????? Mislim, da ni. Žalostno pa je, ko vidiš, da so naši rokometaši danes odigrali brez volje in kakršnekoli motivacije. Pa to na olimpijskih igrah!!!!!!!!! Nisem pričakovala od njih, da bodo zmagali – so Španci pač boljši. Pričakovala sem pa dobro igro in borbo naših igralcev, ki bi po mojem mnenju morali pustiti na igrišču srce – zase in za našo državo. Kaj so pa oni naredili?????????? (Igrali so kot….)
Forum je zaprt za komentiranje.