Rok Kosmač
Jaz ga poznam. Bil je moj osnovnošolski sošolec. Naj povem, da je ful v redu fant in da je že nam pri pouku glasbe pel in igral rock’n’roll komade. Meni so bili ti rock’n’roll komadi veliko boljši, kot pa zdaj njegove balade. No, čeprav so tudi njegove zdajšnje pesmi ful v redu, ampak niso tako energične.
Njegove cifre nimam; pa tudi če bi jo imela je nebi posredovala brez Rokovega dovoljenja. Oprosti. Povem ti le, da je iz Lj.-Črnuč, kar pa verjetno že veš.
Skratka super fant je!!!
Elya-ga res poznaš??!Jest bi te samo rada vprašala…bol bi blo če bi te lahko vprašala na štiri oči…namreč mislim da imam njegov pravi domači naslov in pravo cifro! Ampak…nevem 100% sm pa nekako 80% A bi mi lahko vsaj povedala kako naj zdaj vem,ali mam prave inf. al ne? rada bi mu pisala..pa se bojim da pismo ne bo prispelo na napačen naslov!A pa bi mi sicer lahko še kaj povedala o njem?! Recimo,ali je res da hodi s 15 let starejšo? S tiso Renato ….?!
Ja, res hodi z Renato iz radia (ne vem katerga) in kokr jst vem je stara 32 let – se pravi da je 13 let starejša od njega. Tud jst in bivši sošolci smo se najprej čudili, da hodi s (ful) starejšo punco – ampak če se imata rada, sem zelo vesela za njuno zvezo. Drgač sta pa baje že od novega leta skupaj.
Za ulico ti pa sam povem, da se začne na črko “P”, več pa raje nebi.
potem res hodi z njo…:)…ma ja no,ampak a ni ona bol tko…nevem no,mal nepimernem za Roka!? On je (kao) romantik,ona pa čisto nasprotje!!! a ni to mal čudn da se privlačta in ujemata dva čist nasprotna človeka??!!! pa 15 let starejša…pol je res to, k pravjo da ma rajš izkušene!! da ga bo kej naučila….?! tega nism pričakovala od roka…! zadnč mi je čist drugačen zgledal! tak kot nej bi v resnici bil…ampak to ni?!
kr se pa ulce tiče..ja mam naslov, ki se začne na P(ime ulce)…pisala sm mu…zakaj se ne odzove!!?? sej itak noben drug neve njegovga naslova!? No pa hvala za informacije..!
mala5 – sorry k tolk pozn odgovarjam (nisem mela nč cajta, zato nism šla nič na forum gledat.
Glede njune zveze – onadva sta živi dokaz za pregovor “nasprotja se privlačijo” 🙂
Glede pisma pa – sej veš kako je z znanimi osebami. Če jim pošlješ pismo na dom, ti skoraj 100% ne bodo odgovoril. Tvoje pismo je eno izmed 1000 pisem, ki jih dobi in kam bi rok “sploh prišel” z odgovarjanjem na vsa pisma? Nikamor, saj še cajta zase niti za prijatelje (v petek smo ga povabili, če gre z nami ven, pa žal ni imel cajta) nima dost, zaradi kariere.
Kaj če bi raje probala pisati na njegovo spletno stran? Ima celo e-mail gor, pa mu raje po e-mailu napiši pismo. Link:
ja pa tud če bi mu lahko pisala na mail, mi zgleda ne bi odpisal! Drgač mi pa mail ne dela. Ja kako da sm ena izmed tisočih ki mu pišejo domu? a jih tok ve negov naslov? fan cluba pa nima 🙁 Na gorenjsko tud nč ne pride…razen na noči radia belvi je bil…)A ti si negova frendica al kaj?! pa ga lahko vsak dan vidš…jest pa enkrat na leto… :(:( ko pride v kranj…ali na je…al kam v bližino… 🙁 cifre pa tko nimam… 🙁
sta živi dokaz da se nasprotja privlačjo…jest bi rekla da je to popolnoma nemogoče! on je bol tih,miren-ona pa živahna,glasna….
on romantičen-ona divja
on rajš gleda ta film-ona popolnoma drugega
on rajš spi do (Npr.) 11-ona se že v 7 zbudi
on gre rajši spat ob desetih-ona ne zaspi niti ob polnoči
on najraje je to-ona popolnoma nekaj drugega
to so samo primeri…čisto nasprozje on misl tko-ona pa drugač…je taka zveza res mogoča?! men nikol ni ratal bit skp s tipom,ki je popolno nasprotje mene!! to ne gre!
No ampak če onadva tako lahko shajata …ok!
Pa še izkušnje si bo nabral an….
Kok cajta pa sta že skup*?
pa bi lah pol dobila vsaj njegov…avtogram….? če že drugga ne? NE AN.
Ja hvala za vse inf. pa se priporočam za…’še druge inf. z vezi z Rokom.
Kot sem že napisala, sem njegova osnovnošolska sošolka.
Ja, res sta s punco čisto nasprotje, sam kaj čmo. Tud jst nebi mogla bit s tipom, ki je čisto nasprotje mene – tko kt ti. 🙂 Drgač sta skupaj že skoraj leto dni.
No, vsak dan ga glih ne morm vidt, nazadnje sem ga vidla pred kkšnim mesecem dni, sam zihr pa ne zadnjič. 😉 Kaj če bi ti meni dala svoj naslov al še bolš e-mail, pa bi ga jst, naslednič k ga vidm, lepo prosila da ti piše? Mogoče pa je to izvedljivo, sam ne morm ti to 100% obljubit – pač odvisno od Roka. Kaj misliš?