Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija rok golob- darko kranjc

rok golob- darko kranjc

A ste gledali zvezde pojejo? Kako ga je na ostro- pa semi ne zdi ravno prav

ma ja čist mem no. Sej res je da je fušal ampak lahko bi na normalen način povedal ker je logično da ne more tercin, pa ne vem kaj vse je govoru, obvladat ker če bi jih bi bil najbrš pevc a ne

Groza… pa naj bi bil nek izobražen človek??! Se mi zdi, da je bilo tudi Petru in Anji nerodno zaradi njegovega obnašanja…

OK, povedal je mogoče malo na ostro, ampak točno to, kar sem pomislila, ko sem ga zaslišala 🙁

Sicer samega principa tekmovanja ne poznam, sem bila na obisku in je bilo tole po TV in smo mimogrede spremljali… je običajno, da si tekmovalci zraven pripeljejo “navijače”? S slovenskimi zastavicami?

Ma ta Golob……..kot da gre za tekmovanje simfonikov, no… Kako ju je žalil, Brigito in Darka….Podn od podna. Naj bi šlo za zabavno oddajo, kjer se LAIKI preizkušajo v petju, on pa vse na nož. Naduvan tip, bljak.

Ja, pa še to. Župnik Robert je prav tako fušal, pa se ga Golob ni upal tako žaliti, ker je pač župnik. Tu se vidita njegov hipokrizem in pristranskost. Toliko o doslednosti žirije. Res, za bruhat. Uničil je ves koncept te oddaje, nagnati bi ga morali. Ampak si ga ne upajo, seveda…

Jaz pa mislim, da je bil Golob pošten in je imel jajca reči bobu bob zaradi političnega agitiranja D. Kranjca. In ravno to ga je najbrž razjezilo, da je še o petju povedal bolj na ostro. Tudi Friškovca bi ozmerjal, če bi navijači mahali s križi, on pa bi trkal z vsebino pesmije na verska čustva gledalcev.
Najbolj je bil pa posrečen, ko je Brigiti očital “sindrm Sanje”…govori in blebetaj, da boš prevpila žirijo.
Skratka, pošten in odkrit fant, ki ima jajca. Mnogo boljši od starega nakladača, s katerim delita delovno nalogo.

Žal dam tudi jaz prav Roku Golobu, saj je le on tisti, ki realno oceni in seveda tudi pokritizira tiste, ki si to zaslužijo.
Spomnite se prejšnji teden Kekčeve pesmi… da si ni zaslužila kritike??

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Ma saj je šlo za zabavno odajo in ne EMO!

Kritika ja, toda v mejah normale … saj niso bile volitve …

Rok naj gre v Opero ocenjevat petje!!!

Se vam ne zdi, da so ga ravno zato postavili v žirijo, da poda kolikor toliko realno oceno? Včeraj sem slučajno gledala, ker ni bilo Astituda. Saj sta se Polič in gospa čisto dovolj cedila od prijaznosti, če bi se vsi trije, žirija res ne bi imela čisto nobene vloge. Po mojem mu je rahlo počil film zaradi zgodbe v ozadju (politika) in ne zaradi fušanja. Tudi župniku je povedal, da je bil njegov nastop prikupno zmeden, njegovo petje pa tudi zmedeno, ampak ne samo prikupno. Poočital mu je tudi pomoč backvokala. Meni se zdi to čisto dovolj direktno.

Zabavna oddaja gor ali pa dol – tudi sama slišim, kako kdo poje in bi se mi zdelo ponižujoče do mene, če bi nekdo hvalil nekaj, za kar se že na daleč sliši, da ni dobro. Resnico je težko slišat (tudi meni), ampak Rok Golob se mi zdi ok ocenjevalec.

Za Roka samo pluse. Edini strokovni član žirije, realist.

Mene pa zanima, kdo je včeraj zmagal, da ne bom še ene teme odpirala.

Največ glasov občinstva je dobil župnik, ne vem pa, ali to pomeni tudi zmago? Ker sem spremljala prvič, pa tudi nisem gledala čisto do konca…

Rok Golob je pošten in mož z j…i. Tudi če je oddaja zabavna se pa res ni treba vsem cediti od sladkosti. Za ravnotežje je prav dobro, da jih eden tudi resno ocenjuje. No včeraj z Darkom je pa res bil zelo oster mislim da zaradi politike, ki k petju ne spada. Bravo za pokončne ljudi kot je Rok.

Realen je že, ampak za moj okus preveč napadalen. Je pa Brigita prav fajn fušala.

LP

----------------------------------------------------------------------------------------------- Naučil sem se, da nihče ni popoln dokler se ne zaljubiš vanj. (Andy Rooney) ------------------------------------------------------- Slovenec ti odpusti vse, samo uspeha ne! :)

Tukaj se pa tudi jaz podpišem. Tiste zastavice in izbor pesmi…tudi mene je razkurilo.

Živi in pusti živeti

Zmagal je župnik. Zakaj pa mi sploh ni jasno. In zakaj sta bila tretja tista dva, ki sta edina dobro pela, mi je pa še manj jasno. In, ko smo že pri “jasnosti”, jasno mi je le to, da se tu ne ocenjuje petje ampak vse kaj drugega. :-(((((((

Živi in pusti živeti

Jaz sem bila pa vesela, da sta zmagala Nina Pušlar in duhovnik. Ona super poje in je strašno simpatična, on pač je kar je. Se mi je pa kar zasmilil, ker bo moral še enkrat nastopati v finalu – ker res ni nastopaški tip.

Tudi Anžej je dobro pel, mali obvlada, a je mene osebno motila pretirana “teatraličnostt” nastopa, ki naj bi zakrila njeno fušanje. Ma kdo sploh je ta Ana???

Rok Golob se mi je zdel res iskren. Res mu je malo počil film. In čisto prav je imel.

lp

Kaj tle eni pišete? Skladatelji so razred zase kar se tiče posluha in strokovnosti. Da gre pa na oštro pri levakih, pa čist prav. Večina tam nastopajočih misli kakšni blazni pevci so. Dejte dejte…

Kaliteta so Pušlar, Ylenia, Anika,…ostalo je pol slabše, da ne govorim o “nepevcih”.

New Report

Close