rok golob- darko kranjc
Jaz pa mislim, da je bil Golob pošten in je imel jajca reči bobu bob zaradi političnega agitiranja D. Kranjca. In ravno to ga je najbrž razjezilo, da je še o petju povedal bolj na ostro. Tudi Friškovca bi ozmerjal, če bi navijači mahali s križi, on pa bi trkal z vsebino pesmije na verska čustva gledalcev.
Najbolj je bil pa posrečen, ko je Brigiti očital “sindrm Sanje”…govori in blebetaj, da boš prevpila žirijo.
Skratka, pošten in odkrit fant, ki ima jajca. Mnogo boljši od starega nakladača, s katerim delita delovno nalogo.
Žal dam tudi jaz prav Roku Golobu, saj je le on tisti, ki realno oceni in seveda tudi pokritizira tiste, ki si to zaslužijo.
Spomnite se prejšnji teden Kekčeve pesmi… da si ni zaslužila kritike??
Se vam ne zdi, da so ga ravno zato postavili v žirijo, da poda kolikor toliko realno oceno? Včeraj sem slučajno gledala, ker ni bilo Astituda. Saj sta se Polič in gospa čisto dovolj cedila od prijaznosti, če bi se vsi trije, žirija res ne bi imela čisto nobene vloge. Po mojem mu je rahlo počil film zaradi zgodbe v ozadju (politika) in ne zaradi fušanja. Tudi župniku je povedal, da je bil njegov nastop prikupno zmeden, njegovo petje pa tudi zmedeno, ampak ne samo prikupno. Poočital mu je tudi pomoč backvokala. Meni se zdi to čisto dovolj direktno.
Realen je že, ampak za moj okus preveč napadalen. Je pa Brigita prav fajn fušala.
LP
Jaz sem bila pa vesela, da sta zmagala Nina Pušlar in duhovnik. Ona super poje in je strašno simpatična, on pač je kar je. Se mi je pa kar zasmilil, ker bo moral še enkrat nastopati v finalu – ker res ni nastopaški tip.
Tudi Anžej je dobro pel, mali obvlada, a je mene osebno motila pretirana “teatraličnostt” nastopa, ki naj bi zakrila njeno fušanje. Ma kdo sploh je ta Ana???
Rok Golob se mi je zdel res iskren. Res mu je malo počil film. In čisto prav je imel.
lp