Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev rok delodajalca zaodgovor

rok delodajalca zaodgovor

Spoštovani, imam tretjo kategorijo invalidnosti. Delodajalec, je pridobil z malo prirejenim opisom istega delovnega mesta, za katerega že imam odločbo, da dela ne morem oz. ne smem opravljati ( češ, da je drugo delovno mesto) novo mnenje invalidske dopolnilne komisije, ki je odobrila, da to pa lahko delam. Dala sem pritožbo z obrazložitvijo, da je to isto delovno mesto in priložila ustrezne dokaze, saj sem se zaradi neupoštevanjaomejitev že poškodovala.
Invalidska komisija mi je sedaj odobrila z dodatnim mnenjem, da na tem delovnem mestu sploh ne smem delati niti z omejitvami ne.
Imela sem dopust in dva meseca bolniškega staleža.Od delodajalca nisem dobila nikakršnega obvestila, odločbe, kako naprej. Ko sem klicala v službo na oddelek niso imeli nobene informacije in dokler odločbe ne dobijo, moram kar opravljati težko delo, ki ga sploh ne zmorem. Sedaj bi morala v službo, počakati spet deset dni, da se mi stanje poslabša ( in vedno bolj se mi) in ponovno na bolniško.
Pisala sem na sindikat, ki mi je dal odvetnika in ta pravi naj pač počakam in vlečem bolniško. Vendar moram dodati, da se mi z bolniško res stanje malo popravi in z delom potem še bolj uniči.
Pisala sem na inšpektorat, kjer so mi sicer prijazno odgovorili in povedali, na koga točno se naj obrnem. Ko sem temu poslal dopis,ga je preposlal delodajalcu in to je bilo do sedaj vse.

Imam tudi popoldanski s.p. z nefizičnim delom (sicer z majhnim zaslužkom, ampak je za preživetje) in mi sedaj stoji, ostajam brez denarja. Do kdaj mi mora delodajalec odgovoriti in

Hvalakaj narediti?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close