Rok-1, s katerim cepivom si se ti cepil?
cepila se bom, 11.10.2021 ob 16:55
Ker me je malo strah cepljenja ampak se vseeno bom. Rok-1, ti se mi zdiš edini legitimen tu gor, s katerim cepivom si se ti cepil? Da se nekako odločim.
Ne moreš se z njim primerjat; relevante bo vsak posameznik samo, samo če imaš kot on: enako krvno skupino, enak rh faktor, enako genetsko predispozicijo ali anamnezo za genske bolezni, morda enake že kakšne kronične bolezni….
mRNA cepivo je igračka za tvojo genetiko.
milaa800, 11.10.2021 ob 17:41
Če ti lahko odgovori še kdo drug; jaz sem se s Pfeizerjem, nobene reakcije, prav tako ne nihče od mojih bližnjih in prijateljev.
nekdo, ki ima pa npr. drugačno genetiko, drugačne genske zapise od tebe je pa imel reakcije po Pfizerju 🙂 Štekaš point, zakaj ni nobeno mRNMA cepivo univerzalno in primerno za vse enako in ne bo nudilo univerzalnega šimnla za ne dobit ali dobit stranske učinke?
dajte že skopčat, 11.10.2021 ob 17:46
nekdo, ki ima pa npr. drugačno genetiko, drugačne genske zapise od tebe je pa imel reakcije po Pfizerju 🙂 Štekaš point, zakaj ni nobeno mRNMA cepivo univerzalno in primerno za vse enako in ne bo nudilo univerzalnega šimnla za ne dobit ali dobit stranske učinke?
Jaz vse štekam. Tudi to, da nekdo covid preboli z enim ali dvema kihcema, nekdo pa umre. Ker pač vsak drugače reagira na različne snovi.
Ne bi se pa prepirala in nekaj dokazovala, to ni moj namen… na prijazno vprašanje, sem podala normalni odgovor.
Forum je zaprt za komentiranje.