Rok-1 ima planete v devici ali kozorogu
Mogoče probaš tule:
Indijska astrologija, ki je za razliko od (naše) zahodne usklajena s stanjem na nebu. Izhaja iz ascendenta. Poudarek je na doživljanju sebe in sveta, ne pa vloge, ki si jo naložimo in se potem trudimo, da bi jo živeli ali pa celo, da bi jo odobravali drugi.
Pod kvadratkom imaš položaje planetov po znamenjih in še marsikaj drugega.
Ne pišem z namenom, da rezultat objaviš tule, ampak tako, če te (ali koga drugega) zanima. 🙂
Rok, tisti krog s skupkom črt je tvoja natalna karta.
Pojdi nižje po isti strani navzdol, takoj pod to natalno karto, dobiš planete in znamenja v katerem so.
Jaz si upam nekako trditi, da imaš verjetno ali sonce ali luno ali merkur ali venero v devici ali kozorogu oz. kot je napisano v znamenju virgo ali capricorn. Zelo verjetno pa več od teh planetov hkrati v enem od teh dveh znamenj.
Sicer se samo malo za hobi ukvarjam z astrologijo in vem par stvari.
Pri tebi se mi zdi, da si dokaj realen človek po načinu pisanja, zato govorim o Devici ali Kozorogu.
Po znamenjih, ki jih opisuješ (Merkur v strelcu) pa verjetno v življenju zelo rad razpravljaš, zelo rad se pogovarjaš, si iskren, verjetno so ti všeč tujina ali tuji jeziki. Verjetno imaš tudi zelo rad živali.
To lahko povem. Bo kaj držalo?
rock and roll, 18.05.2021 ob 13:25
Sicer se samo malo za hobi ukvarjam z astrologijo in vem par stvari.
Pri tebi se mi zdi, da si dokaj realen človek po načinu pisanja, zato govorim o Devici ali Kozorogu.
Po znamenjih, ki jih opisuješ (Merkur v strelcu) pa verjetno v življenju zelo rad razpravljaš, zelo rad se pogovarjaš, si iskren, verjetno so ti všeč tujina ali tuji jeziki. Verjetno imaš tudi zelo rad živali.
To lahko povem. Bo kaj držalo?
Res je. Lahko bi sicer malo relativiziral posamezne trditve, a v osnovi vse zapisano drži.
Čestitam za dober zadetek. Tole ti dobro gre.
Luna v Raku. To je domicil lune.
To je pa kot neka protiutež tvojemu znamenju strelca. V obojem se verjetno dobiš. V strelcu in tudi v raku.
Strelci so odprtega duha, imajo radi svobodo, dinamičnost. Človek z luno v raku je zelo navezan na dom, starše in tudi familijo, ki si jo ustvari. Luna v raku kaže na čustvenost, povečano občutljivost, dobro intuicijo, tudi zaskrbljenost. Tak človek se tudi hitro brani, če ga kdo kritizira.
Mi je pa delovalo res, kot da bi imel planete v kozorogu ali devici. 🙂
Se dobiš kaj v tem raku? Po moje sigurno.
rock and roll, 19.05.2021 ob 22:22
Ne, bodi siguren, poznam te osebno ne. 🙂 Samo tu na forumu te kdaj berem. Ampak sklepam samo iz postavitev planetov, tako kot te opisujem.
No, zame je potem to spet ena potrditev, da lahko gre verjeti astrologiji.. hm??
Tako zelo prepričan pa še nisem. Mislim da je veliko ljudi, ki se najdejo v takšnem opisu, čeprav… zame kar dobro opiše.
Bi moral takšne zadeve videti še za več drugih ljudi, preden bi kar verjel vse. Zgleda pa, da vsaj nekaj je na tem. V smislu splošnih nagnjenj.
Sama zamisel se mi zdi sicer zelo nenavadna… a če rezultati za mnogo ljudi še kar držijo, potem je to ena zanimiva smer za razmišljanje in raziskovanje.
Ja, meni je zanimiva astrologija že dolgo let.
In res je kot praviš, ljudi, ki jih poznaš preučuješ astrološko ali sam ali nekdo, ki se s tem ukvarja in je dober poznavalec. In potem vidiš in primerjaš. Čim več tem bolje.
Meni se zdi, da kar drži. Mora pa bit natalna karta, se pravi tudi s krajem in uro in minutami rojstva, ker samo sončno znamenje ne pove praktično nič. Poleg znamenj v katerih so planeti, so tu še hiše in aspekti. In vse to je pomembno za celotno sliko o neki osebi.
Če te še kaj zanima, me lahko vprašaš.
Forum je zaprt za komentiranje.