rojstni dan v Gib Šiška VS G-rega
Je mogoče kdo od vaših otrok praznoval rojstni dan v telovadnici omenjenih športnih društev. Mi lahko prosim zaupate par podrobnosti: koliko vnaprej ste rezervirali, ceno, kvaliteta animacije oz. v kateri dvorani je več športnih pripomočkov, koliko so bili stari vaši otroci in koliko največ povabljenec (je to za 10letnika že preotročje?
Sem na netu pogledala ampak izkušnje so pa le izkušnje :-))
Hvala in pozdrav!
WT
Mi smo imeli, bila sem razočarana. Za tako ceno premalo nudijo, se ne ozirajo na starost otrokk (sploh če je mešano). Mi je bilo žal, bi bilo precej boljše jih peljat kam v naravo (ker je bilo to junija) in jih zmatrat. Ravno tako bi kupila hrano, pijačo… Ne vem, meni ni bilo všeč, hčeri tudi ne. Pričakovala sem več, zlasti za ta denar. Mogoče boš imela več sreče z animatorji!
Mi smo praznovali 4-rojstni dan pri G-regatu. Dejavnosti prilagodijo starosti otrok, tako da se mi ne zdi preotročje za 10-letnika. Traja 2 uri in pol, 2 animatorja, rezervacija je bila okoli 5.000 sit, ostalo plačaš po praznovanju. Dobiš CD s slikami, slavljenec dobi darilo. Ne prineseš nič, razen torte (se pa tudi za torto lahko zmeniš pri njih), vse ostalo (kozarci, prtički,…) dobijo otroci tam.
Nam je bilo všeč.
lp
Tudi mi smo praznovali pri G-rega. Bili so različno stari otroci (od 3 pa do 10 let), dva animatorja, pa so vsi od 3 do 10-letnikov po praznovanju rekli, da je bilo super. Očitno so kar dobro telovadili, ker so tudi tisti najbolj živahni in z največ energije bili na koncu zelo utrujeni. Mi smo priskrbeli samo torto in pizzo (na njihovi nas je motilo, ker so gor gobe, ki pa jih marsikateri otrok ne je). Animatorji odlični, prijazni, znajo kotivirati tudi starejše. Program prilagodijo starosti slavljenca, čeprav so pri nas naredili 2 skupini – eno mlajših in eno starejših otrok. Hčerka je rekla, da bo naslednje leto spet praznovala tu. Izjava njenega prijatelja pove tudi veliko:”Bilo je nad dobro!”
Priporočamo.
Mi smo bili 2x v GIBu in 1x v G-rega. Pa še parkrat povabljeni.
Meni je načeloma v GIBu bolj všeč, je bolj dinamično, zaeva se odvija v treh, štirih različnih telovadnicah, od poligona do trampolina …
Je pa zelo odvisno od animatorjev in eni animatorji si tega naziva niti približno ne zaslužijo. Tako, da mi smo bili enkrat super zadovoljni, enkrat pa niti približno.
V G-rega smo bili zadovoljni, tam sem dobila občutek, da so malce bolj profesionalni in, da res veliko dajo na kvaliteto in zadovoljstvo tako otrok kot staršev.
Ja pa v GIBu moraš vse kar se tiče pogostitve prinesti s seboj, od pijače do torte, krožnikov, pribora, serviet, skratka vse. Starši potem pogostitev vodijo, režejo torto in pospravijo.
Pri G-regatu prineseš samo torto. Za vse ostalo poskrbijo oni. Tudi pihanje svečk in rezanje torte zrihtajo animatorji, pa pospravijo tudi.
Tako, da jaz se skoraj bolj nagibam k G-rega, pa edino oni imajo možnost praznovanj v petek popoldne.
Forum je zaprt za komentiranje.