Najdi forum

Rogla, hotel

S partnerjem bi šla za podaljšan vikend na Roglo. Malo bi smučala, malo bi se razvajala v bazenu, savni. Za vse, ki poznate Roglo, ali je kateri hotel na smučišču, da greš s smučkami direkt iz hotela ? Kaj priporočate ?

Jaz na Roglo nikoli več. Res da je hotel tik ob smučišču, da greš lahko takoj na smučišče, ampak te odirajo ko präsca. Moraš plačat hrambo smuči, moraš plačat sušenje in hrambo pancarjev, včasih si se moral tam slikat in plačat slikanje, da si imel tedensko karto, hrana v hotelu slaba in preskromna…….skratka, vse moraš doplačat celo to, kar je v drugih hotelih samoumevno zastonj oziroma že vključuje paket.
Ko jëbe Roglo požrešno in ta hotel na rogli.

Jaz na Roglo nikoli več. Res da je hotel tik ob smučišču, da greš lahko takoj na smučišče, ampak te odirajo ko präsca. Moraš plačat hrambo smuči, moraš plačat sušenje in hrambo pancarjev, včasih si se moral tam slikat in plačat slikanje, da si imel tedensko karto, hrana v hotelu slaba in preskromna…….skratka, vse moraš doplačat celo to, kar je v drugih hotelih samoumevno zastonj oziroma že vključuje paket.
Ko jëbe Roglo požrešno in ta hotel na rogli.
[/quote]

Pa še to.
Ta hramba smuči, ter hramba in sušenje pancarjev je tako draga, da si za ta denar lahko že doplačaš kosilo.
KO jih hebe.

Sva bila par tednov nazaj. Bila kar zadovoljna za to ceno, katero sva plačala, so imeli akcijo. 1x polpenzion, nočitev v hotelu Rogla in 2x dnevna karta za smučat cca 7o eur na osebo. Pa tudi kopala sva se, hrana je solidna. Če bi imeli še kakšno akcijo bi še šla, drugače pa se ne splača. Smučke sva puščala v avtu.

Se pravi, da imajo še skoz tako?
Tudi mi smo potem smučke čez noč imeli v avtu, ampak ni nič fajn, če moraš zjutraj to vse zmrznjeno nosit in natikat.
Pancarje smo pa švercali v sobo, da je tam smrdelo.
Da jih ni sram. Banda štajerska požrešna

Ko pa ti hodiš poleti nabirat gobe in njih ropaš pa to ni nič , ne? Banda ljubljanska požrešna!

Se pravi, da imajo še skoz tako?
Tudi mi smo potem smučke čez noč imeli v avtu, ampak ni nič fajn, če moraš zjutraj to vse zmrznjeno nosit in natikat.
Pancarje smo pa švercali v sobo, da je tam smrdelo.
Da jih ni sram. Banda štajerska požrešna
[/quote]
Očitno je začetni tekst namenjen temule sr.. nju od tvojega pisanja. In potem pridemo za tabo v sobo in ojla, tam smrdi. Pa se sprašujemo zakaj? Zaradi šparovnih primitivnih slovenceljnov, ki nimajo niti tistih 5 evrov za shrambo. Gravž ste, slovenceljni!

Nisem spraševala po poceni variantah. Denar ni problem. Kateri hotel ? Natur ? Planja ?…

Smo bili prejšnji teden gor, sicer v apartmaju, pa vseeno.
Hotel Natura je novejši, tik ob smučišču in precej zaseden, tako da poglej na spletni strani oziroma pokliči pa se pozanimaj. Shrambo smuči imajo tik ob smučišču, za dva para smuči hočejo 2 EUR na dan.

Očitno je začetni tekst namenjen temule sr.. nju od tvojega pisanja. In potem pridemo za tabo v sobo in ojla, tam smrdi. Pa se sprašujemo zakaj? Zaradi šparovnih primitivnih slovenceljnov, ki nimajo niti tistih 5 evrov za shrambo. Gravž ste, slovenceljni!
[/quote]
Takrat je bila shramba smuči + shramba pancarjev + obvezno slikanje za karto, točno toliko kot, če bi si plačal vsak dan kosilo oziroma polni penzion.
In če so dovoljeni psi v sobah ne vidim problema zakaj ne bi bilo potem dovoljeno imeti v sobi pancarjev. Moker pes še bolj smrdi kot prešvicani pancar..

Joj koliko ene kritike. Z može sva bila v hotelu Natura, ki je novejši in meni zelo všeč. Prav tako spa center s savnami. Hrana je dobra, okolica sploh zdaj v snegu, zelo lepa. Smučišče pred vrati. Tisti drobiž za hrambo smučk pa tudi ni bogastvo. Kaj hodite okrog, če vam je škoda vsakega centa in se povsod počutite ogoljufane.
Avtorica, meni je bilo všeč.

Ker to so si kar nekaj na suho izmislili, samo da te odirajo.
Npr, v Cerknem imaš vse to zastonj oziroma v ceni bivanja. V Cerknem imaš ogrevano shrambo smuči zastonj, pancarje v Cerknem na sušilnikih ravno tako posusiš zastonj, ne rabiš nobenega dodatnega obveznega plačljivega slikanja za karte itd..Pa še bolj prijazni ljudje so v Cerknem, hrana pa neprimerno boljša in izdatnejša kot na rogli.
Na splošno je na vseh smučiščih, tudi v Avstriji tako, da če bivaš v hotelu, te shramba smuči, sušenje pancarjev kopanje v bazenu itd…pride gratis.
Nič ne bi imel proti če bi bilo to plačljivo za tiste, ki niso gosti hotela, če pa je nekdo gost hotela in ti te osnovne stvari zaračunajo, pa jih lep kürac gleda.
Jëbeš Roglo in jëbeš hotel Planjo.. To je kraj za kvazi pozerje.

Ker to so si kar nekaj na suho izmislili, samo da te odirajo.
Npr, v Cerknem imaš vse to zastonj oziroma v ceni bivanja. V Cerknem imaš ogrevano shrambo smuči zastonj, pancarje v Cerknem na sušilnikih ravno tako posusiš zastonj, ne rabiš nobenega dodatnega obveznega plačljivega slikanja za karte itd..Pa še bolj prijazni ljudje so v Cerknem, hrana pa neprimerno boljša in izdatnejša kot na rogli.
Na splošno je na vseh smučiščih, tudi v Avstriji tako, da če bivaš v hotelu, te shramba smuči, sušenje pancarjev kopanje v bazenu itd…pride gratis.
Nič ne bi imel proti če bi bilo to plačljivo za tiste, ki niso gosti hotela, če pa je nekdo gost hotela in ti te osnovne stvari zaračunajo, pa jih lep kürac gleda.
Jëbeš Roglo in jëbeš hotel Planjo.. To je kraj za kvazi pozerje.
[/quote]
Je rekel eden, ki nima niti evra za garderobo. K… c tebe gleda, sam da ga ti nimaš prav velikega!

Takrat je bila shramba smuči + shramba pancarjev + obvezno slikanje za karto, točno toliko kot, če bi si plačal vsak dan kosilo oziroma polni penzion.
In če so dovoljeni psi v sobah ne vidim problema zakaj ne bi bilo potem dovoljeno imeti v sobi pancarjev. Moker pes še bolj smrdi kot prešvicani pancar..
[/quote]

Prosim nehaj pizdit in zaveži lape.

Je rekel eden, ki nima niti evra za garderobo. K… c tebe gleda, sam da ga ti nimaš prav velikega!
[/quote]
Redno hodim vsako leto smučat tako v slovenijo, kot tudi v Avstrijo, Italijo…in bivam v hotelih, in nikjer mi še ni bilo treba plačevat shrambe smuči in shrambe pancarjev in kupovat slik za karto, če sem bil gost hotela, razen na rogli. Ko jih jëbe. Kar ti hoti k njim. Jaz grem pa tja, kjer je gost dobrodošel.
In nikjer še ni bila hrana v hotelu tako slaba in porcije tako majhne, kot samo na Rogli.

Prosim nehaj pizdit in zaveži lape.
[/quote]
Prošnja ti ni uslišana. Kurc gleda tudi tebe štajerc zahojen.

Tudi meni bi se zdelo za malo, če bi mi zaračunavali take stvari, kot pravi nekdo. Ne gre za to, da nimaš denarja, ampak za princip. Z veseljem plačam dobro storitev in se še vrnem, na_te_govati pa se ne pustim.

Saj ne vem, če bi delala reklamo, ker “naš” hotel Natura je itak postal čisto preveč zaseden. Nam je tam super fajn, vzamemo ski paket in imamo v ceni vse. HB, zgornjega seratorja ne bomo srečali, ker je cena blizu 100€ na osebo na dan.

Ni pa na smučišču, tako da mi opremo zjutraj še vedno zategnemo gor z avtom, ker so otroci še premajhni, da bi nosili sami, pa tudi sama nočem pancerjev po asfaltu drajsat. Hotel Planja je bliže smučišču.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close