Najdi forum

Nekaj sem že spraševala v drugih temah, tu pa malo bolj natančno…

– katere stvari se na Rodosu splačajo videti, kam se odpraviti, kaj početi?

– kako je s prehrano, jaz bi vzela pol penzion? sicer ne jem mesa, jem pa ribe, kaj veste kako so kaj prilagojeni tej hrani? al je boljše da vzamem samo zajtrk?

– kaj mislite o last minute ponudbah za rodos? jaz ciljam v to smer glede na to da sva samo dva, kar ni tako težko dobiti ter da mi hotel s 4* ne pomeni kaj dosti, saj upam da bom itak večino časa zunaj, važno je da ni umazano pa kakšnih ščurkov:)

Upam da mi boste lahko pomagali.

saša

Hi!
Lani smo bili na Rodosu, najeli smo apartma z zajtrkom večerjali pa smo zunaj saj je ponudba hrane res raznovrstna…
Rodos je pol zgodovinskih znamenitosti, splača se ogledati mestece Lindos z akropolo, stari del mesta Rodos, antični stadion in gledališče, Zeusov tempelj, Afroditin tempelj, 7 izvirov, kjer moraš obvezno iti skozi rov, ki je del starega namakalnega sistema, dolino metuljev, Monolites, zelo zanimiva je tudi notranjost otoka, kjer lahko v vasici pri oljarni kupiš, res pristno olivno olje, poklepetaš z domačini…čisto na jugu otoka pa lahko obiščeš surferski raj Prassionosi, kje se “srečata” dva morja.

Mislim, da je last minute čisto o.k. saj lahko za nižjo ceno dobiš čisto enak hotel, kot v redni ponudbi, samo včasih je problem, ker ni več prostih mest.

Upam, da sem ti vsaj malo pomagala…

Lp

Last minute se meni ne zdi tako ugodna varianata, ker velikokrat nudijo hotele, ki jih ni v katalogih in ne moreš primerjat koliko je cena zares znižana. Agencije vedo, da ljudje čakajo na LM in verjemi, da agencije s tem tudi zelo služijo. Če LM in za točno določen hotel ampak samo za kategorijo hotela, lahko dobiš hotel na nepriljubljeni lokaciji. Ob povratku s Kosa je ena potnica, ki je imela hotel v centru mesta je izjavila: kot bi bila na počitnicah v Ljubljani; lani pa sem ob slišala pogovor, ko je par vzel LM, ker sta si rekla, da je itak vseeno kako bo, samo da bo žur (bila sta v Antalyi), potem pa sta dobila sicer ful dober hotel ampak tudi ful daleč proč in precej na samem.
Sodelavka se je pred 2-leti za Rodos precej pozno hotela prijavit, v hotelu je bil še prostor, na letalu pa so imeli prostor samo če vzameš LM v enem čudnem hotelu.

Če s fantom nista prezahtevna je samo NZ zadosti.

Na odklop.com oz. http://www.lastminute.si/forum/ si najbrž že gledala?

Jaz sem bila lani. Hrana in pijača v lokalih je svinjsko draga!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close