Najdi forum

rodos, nysiros

Zdravo

Letos si želimo dopustovati z družino na otoku Rodos.Zelooo si želimo ogledati tudi otoček Nysiros (vulkan). Smo družina z majhnim otrokom in si želimo bivati v prijetnem družinskem hotelu na vzhodu Rodosa. Kje in kateri hotel priporočate? kaj pa hoteli na Nysirosu, je kdo že tam dopustoval? Za vsako informacijo bom zelo vesela

Andrea

Tudi nas mika podobna varianta, Kos ali Rodos in nekaj dni na Nysirosu.
Mi gremo lahko edino prva dva tedna avgusta. Kdo ve za kake ugodne letalske karte za Kos ali Rodos?

Ugodne karte za te destinacije tudi jaz iscem in trenutno sem nasla nekaj z Avstrije iz Gradca z Lauda Air( niti ne prevec ugodno). Iz Italije so najbiljizje iz Verone vendar je povratna karta preko 400 euro tako da se bolj splaca vzet cel aranzma in letet z Intelekto ali Kompasom.
Kar se tice Nissyrosa…verjetno se da sobe rezervirat kar tam, ker je na voljo en hotel ostalo so apartmaji in sobe. Je pa povezava s trajektom vsak dan iz Kosa, iz Rodosa pa 2 krat tedensko direktno oz. preko Kosa.

Karte so v sezoni najcenejše ob četrtkih. Recimo 31.7.-14.8. pride iz lj 950€ – AA + Aegean Airways (2odr. in 1 otrok) oz. iz Munchna 850€ (2odr. in 1 otrok – aegean airways), medtem ko je bila (menda je že zaseden) cena za čarter iz lj 1074€ (2odr. in 1 otrok).
Ima kdo kake podatke o najemu apartmajev na Nysirosu? Bi najeli apartma za dva ali pa tri dni, ostalo bomo itak na Rodosu.
SajSaj kdaj bi pa vi šli in za koliko časa? 14-dnevne variante v avgustu so menda že razprodane (namestitev imajo dovolj, problem so leti).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close