RODOS – hotel Forum Beach
En mesec nazaj sem bila na Rodosu, v hotelu čisto na robu mesta Rodos, na Z strani. Cel teden je tako pihalo, da na plažah na tisti strani skoraj ni bilo ljudi, šele zadnji dan se je malo umirilo, pa so še zmeraj bili valovi. Mi smo se šli parkrat kopat na mestno plažo, sicer pa z avtom po vzhodni strani – najlepša plaža mi je bila Afandou beach, dolga kar nekaj km, pa sami kamenčki in kristalno čisto morje. Imaš pa tudi take z mivko, če ti je to bolj všeč.
Draga Isabella! mi smo se iz tega hotela vrnili prejšnji teden v petek. Uh, ne vem, kaj te zanima. Povem ti malo na splošno, če te bo pa še kaj zanimalo, pa vprašaj.
Torej, hotel je čisto o.k., si pa vsekakor ne zasluži 4 zvezdic. Pa ni čisto nič tako generalno narobe. Ampak 4 zvezdice so za moje pojme že kar veliko. Mentaliteta Grkov je čisto drugačna. So precej kot kakšni cigani. Po dvoriščih imajo prava smetišča kosovnih odpadkov,…Ampak sicer je v redu. Soba je bila počiščena. Po tleh je nek tapison in je seveda umazan. Če bi šel gledat z mikroskopom, bi te najbrž kap zadela. Pač vidijo se madeži od kaj pa vem kave, sokov, bog ve, česa. Vhodna vrata bi za moje pojme lahko vsaj polakirali, ker so čist oluščena,…Take stvari. kot pa pravim, ni nič kardinalno narobe. Samo če pogledaš kakšen hotel s 4 zvezdicami pri nas ali kje drugje po Evropi, je vse čisto, spedenano v nulo. Če jaz kaj vem. Tukaj pa omet odpada,…No, dovolj o teh zvezdicah. Vse sobe gledajo na bazen. alkone imajo na bazen. Če si zgoraj, sicer vidiš morje. Hrup je do polnoči, tako da moraš imeti balkonska vrata zaprta in prižgeš klimo. So trije bazeni: en otroški in dva bolj globoka.
Veter: piha ves čas, kar je super, ker ti ni niti malo vroče. Pri nas je en dan fuuuuuuuul pihalo, potem se je umirilo. Na morju so ves čas valovi. Na plaži nobene gužve, je pa mivka in krasno za otroke. No, še kar se tiče bazenov. Hotel s 4 zvezdicami si ne bi smel privoščit tako umazane vode. Zadnji dan je bil otroški bazen tako umazan, da otrok nisva pustila notri. Res, ker se ti dobesedno obrača želodec.
Zelo nas je fasciniralo, da je voda pitna. Zagotavljam ti! mi smo jo vsi pili cel teden in ni bilo niti najmanjšega problema. Hrane je v hotelu pri obrokih dovolj, precej različnih jedi, če ti je grška hrana všeč, pa še sploh ne bo problem. Teli opoldanski prigrizki so pa bolj tko. Piajče dobiš kolikor hočeš in kar hočeš. Sladoleda je tudi v izobilju. Potem so pa samo še nki sendviči, ki so tko neužitni za videt, da jih skoraj ne vzameš. Mi jih nismo. Me je pa presenetilo, da ni sadja. Ob večerji je bila lubenica in to je vse.
Te zanima še kaj? Uh, šele zdaj vidim, da si pisala skoraj en teden nazaj. ste že na Rodosu?
Hi!
Hvala za tvoje izčrpno poročilo…na Rodosu smo bili že lansko leto, vendar v Falirakiju, bili smo zadovoljni tudi hotel je bil ok. čiste sobe vsak dan sveža posteljnina in brisače…letos pa smo razmišljali o Forum beach hotelu, vendar sem glede na tvoj opis kar malo razočarana…bomo še premislili, časa imamo še dovolj saj potujemo šele v začetku septembra.
Hvala in lep dan ti želim!
Menda je zelo dober hotel Magic Life. Je blizu Forum Beacha. Imajo tudi all inclusive, pa čisto zraven imaš ful dobro otroško igrišče. Ne vem, če imaš otroke, za vsak slučaj povem. Moja sodelavka je bila tam in je bila čisto navdušena. Zgleda res hoch.Menda imajo ogromno enih animacij za otroke in odrasle. Od kegljanja, lokostrelstva, surfanja in zvečer menda nore predstave 6 plesalcev, ki v krasnih kostumih plešejo brazilske plese. Ne vem pa ali to počnejo tudi septembra. Ne vem, do kdaj so te animacije. Menda imajo tudi disko za otroke, pa za mladino, pa za odrasle. Toliko vem.
Forum je zaprt za komentiranje.