Najdi forum

Rodos 28.8.

V soboto potujem na Rodos s Kompasom- njihova fortuna(ne veš vnaprej ime hotela). Me zanima, če je kdo že bil in kakšne ima izkušnje s tem- če mi lahko malo opiše.

Ime hotela izveš ko prideš tja- kdaj je to? Na letališču?

Je hotel ponavadi v centru mesta? Daleč od plaže?

Kaj se splača na Rodosu videt(oz. iti pogledati)?

Gre še kdo v soboto na Rodos?

upam da si gledala odajo na pop tv tam so se menili o tako imenovanem fortuna hotelu

menda nič kaj prida

upam da v tvojem slučaju ne bo tako

uživaj

Ogled:
– mesto Rodos
– Lindos
– dolina metuljev
– Waterpark

poglej stare poste, tudi tiste od lani in predlani, sem že pisala o Rodosu, npr:

Tudu če boš v slabem hotelu ne obupuj, ker je Rodos čudovit podnevi in ponoči!

Uživaj

Saša

Se strinjam s Sašo.
Rodos je zares čudovit.V starem mestnem jedru imaš res kaj videti.Poleg že naštetih ti priporočam še ogled Kamirosa.
Lepo se imej,
King

Rodos je čudovit, ko boš tam hotel sploh ne bo važen, boš tk ful malo v njem, praktično sam za umit pa spat. Rentaj avto ( 3 dni seicenta – fiat je okorog 80 E ) izleti pa ful dragi,kupi zemljevid. Midva sva preletala cel otok.Res super.Jedla sva ful ugodno, na promenadi sta dve grški restavraciji, je stal obrok – samopostrežen sam 5E, pa si lahko jedel kolrker si hotel. Sama grška hrana in to zelo okusna. Sem bla že večkje v Grčiji sam tako dobro ni bilo nikjer.Plaže so kilometerske,čisto blizu mesta, morje čisto, gužve ni ker je tolk plaž – prodnatih, peščenih.Če greš z avtom, pa najdeš kako plažo ko si čist sam.Midva sva uživala ful, pa sma bla tud v enem zandrek hotelu, pa ni važno.Vprašaj če te še kaj zanima.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close