Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Ročno vstavljanje podpisa v Outlooku

Ročno vstavljanje podpisa v Outlooku

Imam MS Outlook 2003, nastavljen podpis, ki se mi samodejno vstavi samo pri novih sporočilih. Včasih pa bi ga želela ročno vstaviti v kakšno posredovano sporočilo ali odgovore, ne da prestavljam nastavitve v Možnostih. Pa ne najdem in ne najdem načina, kako to narediti. Pod Vstavljanje, Samobesedilo, Podpis, mi ponudi samo moje ime in tega potem tudi vstavi. Jaz bi pa rada vstavila cel e-podpis! Hvala za pomoč.

Izberi Tools – Options – Mail format nato spodaj klikni na Signatures in ustvari nov podpis. V sporočila vstavljaš podpis ročno z Insert – Signature in izbereš željeni podpis.

Imam angleški Outlook, boš morala prevesti zgoraj omenjene menije.

Saj podpis že imam ustvarjen, celo dva. Zdaj sem ustvarila še tretjega, pa mi nič ne pomaga.
Samo pod insert (no, jaz imam Vstavljanje) nimam direkt Podpisa, ampak ga imam pod Samobesedilo, Podpis, kjer mi ponudi samo npr. monseb, čeprav imam zdaj tri podpise in samo eno je tako poimenovano. Ko pač izberem to kar mi ponudi, vstavi samo monseb in ne celega podpisa, ki ga imam shranjenega pod tem imenom.
Kaj moram še narediti? V pomoči v bistvu piše tudi samo to. Kaj potem delam narobe?
Vseeno hvala za pomoč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close