robinzonski ampi na hrvaškem
S fantom se odpravljava nekam na Hrvaško obalo, po možnosti kak otok. Iščeva kakšen preprost in naraven kamp, v katerem ne komplicirajo z raznimi pravili. Razumem, da si nekateri (starejši, družine z malimi otroki) želijo miru, tišina zvečer itd.. Mene ne moti, če sosed posluša celo noč glasbo. Ne mislim pretiravati, kul pa mi je, če se lahko tudi ob pol noči pred šotorom pogovarjam, smejim itd..in s tem nikogar ne motim. Glede sence, čistoče itd. nisem zahtevna.
Razmišljava o kampu Brajdi (Beli na otoku Cresu)- morda kdo pozna? Ste že bili tam? kakšni drugi predlogi? Hvala v naprej.
Meni je bil najbolj nor kamp na Pelješčcu, na koncu vasi Kučiščte poleg Vignja. 50 m nad obalo, krasen razgled (cel preliv med Korčulo in Pelješcem), 5 mest za bivanje. Verjetno tam ni nikogar z otrokom.
Mi smo bili v hiši kakšnih 200 m preč. Sicer zraven ni drugih hiš. Ni pa sence, verjetno pa malo ves čas piha.
Ne morem pa se spomnit imena.
Na Peljašcu okrog Orebiča je res veliko kampov in to so manjši. Jaz sem bila pred 2 leti v kampu Perna ta je večji in v predsezoni in ni bilo nikjer pretirane gužve. Če greš tja , ne boš nič zgrešila, ker je res prekrasno tudi za otroke, res pa je veliko Čehov in Madžarov. Z ladjico (brez Avta) greš lahko na Korčulo, se tam kopaš, si ogledaš mesto, ker tam se pa res dogaja.
Kar pogumno na pot, ne bo vam žal.
Forum je zaprt za komentiranje.