robinzonske počitnice
Izognite se dobre družbe gospoda sagmaistra oziroma ne potujte v njegovi režiji. če sploh še ima šotore na ravnem žakanu. vsekakor ribiška hiša na ravnem žakanu / kjer je edina restavracija na kornatih , pristanišče , do najbližjega otoka pa lahko plavate /
lastnik otoka je družina turčinov , v murterju. niso dragi !
Mi smo bili eno leto na Žutu in naslednji dve leti na Žižnju.Fantastično.Mi smo hrano prinesli s seboj tudi vino in vodo..Imajo pa skoraj povsod barke market ,ki pripeljejo skoraj vsaki dan mimo in se da kupiti vse na barki,seveda malo dražje.Drugače pa smo ribe ulovili(mreža,parangal,podvodna puška,trnki)Lahko se tudi naroči ribe in karkoli pri gospodarju,ki ti pripelje.Za oblečt pa ne rabiš nič,niti kopalk.Mi smo pekli kruh ,pizze,hobotnice pod čripnjo in ribe na žaru.Pašto smo kuhali v morski vodi.Nekje se dobi v ceni tudi čoln in tomos 4,nekje treba doplačati lahko pa si vzameš s sabo gumenjak.Na trnk boš ulovil ribe-orade samo na VERME DI RIMINI(CRV),ki ti ga priskrbi lastnik hiške ,če je podjeten.
Skratka na robionzonskih počitnicah je zelo lepo ,če imaš kaj delat(ribolov,sex,čitanje knjig,pitje,počivanje,plavanje).Lepo se imejte in boste videli ,da je nepozabno,če pa rabiš še kakšno info povej,povej še kam greste na robinzone?
ciao
Forum je zaprt za komentiranje.