Robi -> števec klikov na temah
Dearest kaj ko bi ti potem ostal na tistem forumu, če ti tu kaj ne paše, mi tu imamo tudi pripombe in želje pri adminu, ki so ostale neuslišane, števec pa ni tako badly needed ☺
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Dearest kaj ko bi ti potem ostal na tistem forumu, če ti tu kaj ne paše, mi tu imamo tudi pripombe in želje pri adminu, ki so ostale neuslišane, števec pa ni tako badly needed ☺[/quote]Ma ne seksa se mu, zato pride sem in dr…a v prazno pa rabi števec…. 😉
Dearest kaj ko bi ti potem ostal na tistem forumu, če ti tu kaj ne paše, mi tu imamo tudi pripombe in želje pri adminu, ki so ostale neuslišane, števec pa ni tako badly needed ☺[/quote]
kaj, ko bi šla jamrat komu drugemu ..med “mi” spadam tudi sam. Pri npr. “sesuvanju” Robija sem bil na njegovi strani
kaj ti meniš, da je (ne)potrebno — ko boš kje modi, admin …. boš pa relevantna.
[sup](brisane grde besede -> ustrezajo Dearest)[/sup]
Dearest kaj ko bi ti potem ostal na tistem forumu, če ti tu kaj ne paše, mi tu imamo tudi pripombe in želje pri adminu, ki so ostale neuslišane, števec pa ni tako badly needed ☺[/quote]
kaj, ko bi šla jamrat komu drugemu ..med “mi” spadam tudi sam. Pri npr. “sesuvanju” Robija sem bil na njegovi strani
[sup](brisane grde besede -> ustrezajo Dearest)[/sup][/quote]
Torej to kar meniš ti je enako nerelevantno kot to kaj meni katenjka…. Ker ti tudi nisi admin/mod kot ona ampak navaden lolek
Torej to kar meniš ti je enako nerelevantno kot to kaj meni katenjka…. Ker ti tudi nisi admin/mod kot ona ampak navaden lolek[/quote]
pikec – zgrešil si temo ☺
saj bi ti kaj o logiki razlagal, pa ne vidim možnosti uspespeha pri tebi
Pa ne znaš malo brzdati svojih prstov, ko želiš uporabiti prostaške in žaljive izraze ?
Če ne bi bilo toliko tvojih žaljivih postov, potem ne bi bilo očitkov, ki so bili namenjeni meni, ker nisem dovolj hitro in redno brisal tvojih izjav.
Pa ne znaš malo brzdati svojih prstov, ko želiš uporabiti prostaške in žaljive izraze ?
Če ne bi bilo toliko tvojih žaljivih postov, potem ne bi bilo očitkov, ki so bili namenjeni meni, ker nisem dovolj hitro in redno brisal tvojih izjav.[/quote]
ko mi kdo posmrdi pod nos ga pač ne pitam s potico.
če pa koga “bolijo” skupaj zmetane črke – naj pač ne bere ☺
Če ne bi bilo toliko tvojih žaljivih postov, potem ne bi bilo očitkov, ki so bili namenjeni meni, ker nisem dovolj hitro in redno brisal tvojih izjav.[/quote]
če pa koga “bolijo” skupaj zmetane črke – naj pač ne bere ☺[/quote]“Skupaj nametane črke” so žalitve in menda je kriv tudi tisti, ki ti tako početje omogoča.
če pa koga “bolijo” skupaj zmetane črke – naj pač ne bere ☺[/quote]“Skupaj nametane črke” so žalitve in menda je kriv tudi tisti, ki ti tako početje omogoča.[/quote]
pikec – na netu je vse samo bitki – tudi zvok in slika.
kaj si pa kdo predstavlja, kako dojema … sploh pa, zakaj se počuti pozvanega konzumirati ???
To omogoča že forum sam po sebi. 🙂
Razen, če uvedeš 24 urni nadzor. :)[/quote]Lastnik foruma ustvarja pogoje tudi za žalitve. Ne sme jih pa dopuščat in tistega, ki to vseeno počne bi moral izločit/onemogočit drugače je ravno tako odgovoren.
Vsaj zdi se mi, da je tako.
Razen, če uvedeš 24 urni nadzor. :)[/quote]Lastnik foruma ustvarja pogoje tudi za žalitve. Ne sme jih pa dopuščat in tistega, ki to vseeno počne bi moral izločit/onemogočit drugače je ravno tako odgovoren.
Vsaj zdi se mi, da je tako.[/quote]
evo – klasičen primer je tale temica, da lahko človek nameče skupaj črke v karkoli
od naslova in izhodišča smo jo pripeljali v sranje … kdo je začel s sranjem? in kaj lahko dobiš, ko komu zmečeš sranje v temico??
bitke ☺
Saj se je že marsikdo izločil in se še bo. 🙂
Primož je menda ekonomist, zato je “biznis” pred človekom in pred moralo ter nad zakoni bontona, dokler interesi odtehtajo osebne (ekonomske) koristi v svoj prid. Dobrodošli v liberalnem kapitalizmu in “uspešnimi” win-win načini trženja, kjer se toleranca pogojuje z reklamnim (finančnim) izkupičkom. ;))
Lastnik foruma ustvarja pogoje tudi za žalitve. Ne sme jih pa dopuščat in tistega, ki to vseeno počne bi moral izločit/onemogočit drugače je ravno tako odgovoren.
evo – klasičen primer je tale temica, da lahko človek nameče skupaj črke v karkoli
od naslova in izhodišča smo jo pripeljali v sranje … kdo je začel s sranjem? in kaj lahko dobiš, ko komu zmečeš sranje v temico??
bitke ☺[/quote]Na temo števcev so ti že nekaj pisali in ti še kar mešeš to sranje? Kaj čmu, tu s takim se počutiš najbolj doma…. 😀
bitke ☺[/quote]Na temo števcev so ti že nekaj pisali in ti še kar mešeš to sranje? Kaj čmu, tu s takim se počutiš najbolj doma…. :D[/quote]
in kakšnega okusa je moje govno, ki za z učki žreš ☺
Forum je zaprt za komentiranje.