Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Robi – pomoč prosim

Robi – pomoč prosim

Ne najdem kam si prilepil posnetek o konopljinem olju. Mi daš link, prosim?
Hvala.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kdaj je bilo govora o kakšnem olju? Jaz nič nea vem.:)))

želiš samo link, ali pa tudi, da te naolji? Malo dvoumno vprašanje. 🙂

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Matjažek, da ti ne bo zdrsnilo… :)))) Te pa moram opomnit, da olje, ki se dobi pri nas, ne vsebuje THCja. 😉

Bibitka, ni bilo na tem forumu.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Matjažek, da ti ne bo zdrsnilo… :)))) Te pa moram opomnit, da olje, ki se dobi pri nas, ne vsebuje THCja. 😉

Bibitka, ni bilo na tem forumu.[/quote]

Sama se mažeš, ti šment, saj ne sežeš nazaj dobro… 🙂

Sama se mažeš, ti šment, saj ne sežeš nazaj dobro… :)[/quote]

V kateri kugli si pa to videl? :)))

Sama se mažeš, ti šment, saj ne sežeš nazaj dobro… :)[/quote]

V kateri kugli si pa to videl? :)))[/quote]

Ja, potem pa te naj tvoj namaže, Robi si verjetno ne upa, čeprav bi bil mogoče bolj nežen. 😀

Ampak tebi pa seka potreba. :)))))))))))))
Nekako se mi zdi, da sem spraševala po linku.

Lahko pa tudi takole;
iščem moškega s spretnimi prsti, da mi bo z njimi

našel link, ki ga je Robi prilepil nekje na MONu. :)))

Bo ok, Matjažek? :))))

Zakaj pa s prsti? Sklepaš, da je Robi dolgoprsti? 😀

http://med.over.net/forum5/read.php?27,7314485

http://med.over.net/forum5/read.php?27,7314485

Hvala, nisem robi. 🙂

je tale matjaž mal osamljen, al se sam men zdi :))) ?

Ne Matjaž. Matjažko, Matjažek, Maži… ko bo velik, bo pa Matjaž. :)))

Vidim, da ste že izbrskali.
Zdaj si je “nisem robi” zaslužil nagrado….:)

Aleksandra, ti si edina tankočutna, sočutna oseba tukaj, se je v tebi prebudil materinski nagon, bi me objela, se bom v tvojem objemu razjokal, saj dobro veš, kako potolažiti veliek fante, če sem se ti zasmilil? 🙁 😀

Aleksandra, ti si edina tankočutna, sočutna oseba tukaj, se je v tebi prebudil materinski nagon, bi me objela, se bom v tvojem objemu razjokal, saj dobro veš, kako potolažiti veliek fante, če sem se ti zasmilil? 🙁 :D[/quote]

kr misl si ja :))))))))
hudimano redki moški se mi smilijo, velik jih je pa usmiljenja vrednih hahaaaaaaa

Aleksandra, ti si edina tankočutna, sočutna oseba tukaj, se je v tebi prebudil materinski nagon, bi me objela, se bom v tvojem objemu razjokal, saj dobro veš, kako potolažiti veliek fante, če sem se ti zasmilil? 🙁 :D[/quote]

hudimano redki moški se mi smilijo, velik jih je pa usmiljenja vrednih hahaaaaaaa[/quote]

Aleksandra, ne se zdaj nekaj vun motati, ti bi me ziher rada pocartala, saj ni nič narobe, ne rabiš se sramovati. Pri mlajših moških se v marsikateri ženski prebudi materinski nagon, da bi ga stisnila k sebi. 😀

hudimano redki moški se mi smilijo, velik jih je pa usmiljenja vrednih hahaaaaaaa[/quote]

Aleksandra, ne se zdaj nekaj vun motati, ti bi me ziher rada pocartala, saj ni nič narobe, ne rabiš se sramovati. Pri mlajših moških se v marsikateri ženski prebudi materinski nagon, da bi ga stisnila k sebi. :D[/quote]

ne enačit s stisnila k sebi in imela v sebi, pa bo ok :))))

Matjazko, nabavi si kakšno eterično olje, pa bodo ženske kar čakale, da jih naoljiš…:)

Res ?
Kje pa se dobi ?
Kaj pa učinek ?

http://www.konopljino-olje.net

KLIKKKK

Hvala.

A pa si ti spraševal za konopljino olje ali za THC al kaj? :)))))))

Oboje…:)

Sem mislil, da je THC ena izmed aktivnih sestavin, ki pomagajo pri lajšanju bolezni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close