Robi – pomoč prosim
Matjažek, da ti ne bo zdrsnilo… :)))) Te pa moram opomnit, da olje, ki se dobi pri nas, ne vsebuje THCja. 😉
Bibitka, ni bilo na tem forumu.
Matjažek, da ti ne bo zdrsnilo… :)))) Te pa moram opomnit, da olje, ki se dobi pri nas, ne vsebuje THCja. 😉
Bibitka, ni bilo na tem forumu.[/quote]
Sama se mažeš, ti šment, saj ne sežeš nazaj dobro… :)[/quote]
V kateri kugli si pa to videl? :)))
Ampak tebi pa seka potreba. :)))))))))))))
Nekako se mi zdi, da sem spraševala po linku.
Lahko pa tudi takole;
iščem moškega s spretnimi prsti, da mi bo z njimi
našel link, ki ga je Robi prilepil nekje na MONu. :)))
Bo ok, Matjažek? :))))
Aleksandra, ti si edina tankočutna, sočutna oseba tukaj, se je v tebi prebudil materinski nagon, bi me objela, se bom v tvojem objemu razjokal, saj dobro veš, kako potolažiti veliek fante, če sem se ti zasmilil? 🙁 :D[/quote]
kr misl si ja :))))))))
hudimano redki moški se mi smilijo, velik jih je pa usmiljenja vrednih hahaaaaaaa
Aleksandra, ti si edina tankočutna, sočutna oseba tukaj, se je v tebi prebudil materinski nagon, bi me objela, se bom v tvojem objemu razjokal, saj dobro veš, kako potolažiti veliek fante, če sem se ti zasmilil? 🙁 :D[/quote]
hudimano redki moški se mi smilijo, velik jih je pa usmiljenja vrednih hahaaaaaaa[/quote]
Aleksandra, ne se zdaj nekaj vun motati, ti bi me ziher rada pocartala, saj ni nič narobe, ne rabiš se sramovati. Pri mlajših moških se v marsikateri ženski prebudi materinski nagon, da bi ga stisnila k sebi. 😀
hudimano redki moški se mi smilijo, velik jih je pa usmiljenja vrednih hahaaaaaaa[/quote]
Aleksandra, ne se zdaj nekaj vun motati, ti bi me ziher rada pocartala, saj ni nič narobe, ne rabiš se sramovati. Pri mlajših moških se v marsikateri ženski prebudi materinski nagon, da bi ga stisnila k sebi. :D[/quote]
ne enačit s stisnila k sebi in imela v sebi, pa bo ok :))))
Forum je zaprt za komentiranje.