Robi, ne hodi v Celje v Spar!!!
Sam čaki, kaj ma pa brez maske za delat znotraj trgovine? maske so notri še vedno obvezne.
On je v trgovini nakupovala z izzivalnim načinom nošnje maske, z nosom in usti ven iz maske…..tako piše v medijih, da je imela nos in usta ven, torej masko v štacuni pod brado…… Sorryy, to je pa zajebavanje iz vseh ostalih, ki masko pravilno v trgvonah nosimo. A jo bo konc tisti 10 minut? Zakaj se je odločila, da bo tisti dan pa izjema? A ker je morda že prebolela, ker je morda že cepljena, ker misli, da ima dovolj protiteles, da ne rabi met maske čez usta in nos tam, jer je žal to še vedno obvezno? Še vedno je pa prenašalka virusa v tem primeru, četudi je cepljena morda, ali prebolela, saj ne ve, če ga pol ure prej ni fasala…… Varnostnik je pa tam z razlogom – sicer res ne bi smel “tako ven past od živcev”, kot je, ampak ženska si zasluži kazen od policije – ker je kršila odlok nenonje maske v zaprtem prostoru, kjer je še vedno obvezna….
Correct me if i am wrong….
Nisem krsilec ukrepov, a sem bila v trgovini ze vsaj 100x brez maske. Imam jih v vseh zepih, po vec v vseh torbicah, v avtu, ni da ni, a pozabim, enostavno se ne morem navadit na ta red in mi ocitno ni pomoci.
100x sem stopila v trgovino brez maske in 100x so me opozorili varnostniki in 100x sem se opravicila in si jo nadela.
Se nikdar mi ni noben od njih grozil s policijo, kaznijo ali cem podobnem!
Pustimo ob strani to, daso meni osebno maske zoprne in se mi zdijo nepotrebne, ampak varnostniki v trgovinah niso Janse in niso si oni tega izmislili, zato je meni popolnoma butasto, da se kregam z njimi in uveljavljam kao svoj prav, ker dejansko so oni samo v sluzbi in opravljajo svoje delo, nimajo pa niti najmanjsega vpliva na zakone.
Kaj je bilo v resnici s to zensko in varnostnikom, pa naj raziscejo pristojni, sploh ce obstajajo posnetki, bo hitro jasno, kdo je kriv.
Kako da nisi kršilka, pa saj si sama napisala, da si bila že vsah 100x v štacuni brez maske. A ker te niso dobili, nisi kršila ? 🙂 Zavestna kršilka si (bila), če si (šla) noter brez maske, ko je z odlokom pač obvezna za vse, ki so takrat tam, noter, isto, kot ti. zakaj je ne moreš nočeš natakniti nase te maske nase – iz čistega kljubovanja? Vsak izgovor prav vedno pride?
Dejdejdejdejdej se sprenevedaj, no.
-
Če bi bila ta ženska nek nabildani mačo s 195 cm in 120 kg, varnostnik gotovo NE BI OPAZIL, da je prišel v trgovino brez maske.
Se strinjam, da naj enaka pravila veljajo za vse in če je treba masko nosit v notranjosti, jo je pač treba nosit. AMPAK!! Prvič – mislim, da bi na sodišču zadeva padla, če bi jo kakšen kupec brez maske prignal tako daleč in drugič – ti varnostniki so uboge pi*ke, saj na nenošenje mask upajo opozarjat samo ženske, švohcene in suhcene moške ter starčke obeh spolov. Enega orenk dedca brez maske v štacuni ne upajo niti pogledat!
Forum je zaprt za komentiranje.