ROBERT GOLOB ZA NASLEDNJEGA PV!
a bejžnobejž:
KPM naredil projekt “Grom” za nagrado 420.000 EUR 🙂
.https://siol.net/novice/slovenija/projekt-grom-je-golob-drzavi-zamolcal-prodajo-gen-i-564429
padanje na lepe besede, godraste laske, tipični všečni model za volitve. Ženske mislite z možgani, ne z mokrim mednožjem 🙂
Bobu bob, 22.11.2021 ob 10:16
Če bo šel Golob v volilni boj bomo videli kako bo Janša otožno zaplesal na Trstenjakovi… Morda bomo tudi videli neprecenljivo stvar v naši državi, Janševe solze.
Golob je Janšev podtaknjenec. Kaj ne vidiš, da Janšev prijatelj Krković pripravlja golobčka za to funkcijo že več kot eno leto
Novinec v politiki v smislu lastne stranke. Kaj a misliš da ga bo kr ena random stranka vzela za predsednika? Majo vsi preveč svojih komolčkarjev, na levi pa sploh. Sami ultra egoti, nesposobni da bi se karkoli dogovorili.
Golob to ve, zato vsaj v naslednjem volilnem letu močno dvomim, da ga bomo videli v politiki.
To je že prav smešno, kako janševiki trumoma planejo na vsako oddaljen
omožnost konkurence . Kaj so zganjali s Čeferinom, pa zdaj z Golobom, to kamen joka.
Bomo tko kot Rusi, pa Belorusi, pa Turki kmalu, kjer se vsaka opozicija zatre že v kali, še preden se formira? Pa mal strupa, pa mal pometati v zapore, pa mal izgnati iz države?
Sedaj razumete, zakaj ne hodim v cerkev. Ker je tam polno prevarantov, ki lepo govorijo, samo da raji poberejo čim več denarja. Me zanima, koliko denarja je Golob pri plači 40.000 EUR na mesec podaril revnim družinam ali drugim, pomoči potrebnim. Janez in Golob bosta šla po volitvah skupaj v koalicijo in oropala državo do konca. Če pride Golob v parlament bodo domnevam poslanke plače še isti mesec narasle na 30 jurjev ali več.
Dejte že mir s tem Golobom. Če bi bil tolk sposoben, zakaj ne ustanovi lastnega podjetja. Tam bo pa lahko delal kar bo hotu.
je preprosto, 21.11.2021 ob 22:24
Mogoče je Robert Golob prisklednik Pahorja in levičarjev ampak še vedno je tip nenormalno sposoben in inteligenten. Kaj je sploh boljšega za volit, kot kradljivo SDS in venezuelsko levico?
Nenormalno sposoben, ker je naredil pičlih 14 milijonov profita pri 200o milijonih prometa in to v energetiki, ne me hecat no. To lahko naredi tudi hišnik v našem bloku.
Buzarno, 22.11.2021 ob 11:34
Nenormalno sposoben, ker je naredil pičlih 14 milijonov profita pri 200o milijonih prometa in to v energetiki, ne me hecat no. To lahko naredi tudi hišnik v našem bloku.
Ja, res je, samo 15 mio dobička na 2000 mio prometa, ker pač končnih uporabnikov ne lupi pretirano.
Petrol pa 90 mio dobička na 3000 mio prometa, pa dražja elektrika za končne uporabnike.
Mene zanima, kaj je bolje za končnega uporabnika oz. državljana, ne kateri bolj lupi in fila neke blagajne, od katerih človek nima nič.
Pa pogledamo, kako dolgo Petrol obstaja, pa kako kratek čas GenI, pa kako blizu sta po prometu, pa marsikaj postane jasno, kdo bolj napreduje.
Me zanima, koliko denarja je Golob pri plači 40.000 EUR na mesec podaril revnim družinam ali drugim, pomoči potrebnim.
Meni in številnim drugim slovenskim gospodinjstvom podari vsak mesec par evrov, kolikor je Gen-I cenejši od naslednjega konkurenta pri dobavi elektrike. Mora bit pa res sposoben, da mu to ob takih stroških za lastno plačo uspeva, si zasluži.
Forum je zaprt za komentiranje.