Robert Golob, najbolj seksi politik vseh časov?
tukaj pa ni heca, 19.12.2021 ob 21:24
tu pa gre za levičarsko – desničarsko vojno, desničarskim moškin ne vstane na golobe, med tem ko levičarskim na polno šprica, je tu sploh kaj za dodati? tip je res seksi, pa se ne gre za desno ali levo, ampak mi feministke bomo volile levico
-
In kaj imaš ti feministka zmešana od tega da je sexi. Glavo in razum začni že enkrat uporabljati. Levica in z njo komunizem spada med totalitarne režime, ki jih je potrdila tudi EU. Toliko v vednost.
Okoj, 19.12.2021 ob 21:34
-
In kaj imaš ti feministka zmešana od tega da je sexi. Glavo in razum začni že enkrat uporabljati. Levica in z njo komunizem spada med totalitarne režime, ki jih je potrdila tudi EU. Toliko v vednost.
glej, tip občuduje ženske med tem kot vi desničarji pač ne, ker ste prasci, a ni to dovolj?
Khg, 19.12.2021 ob 21:24
Kokoši ???????, 19.12.2021 ob 21:15
Res ne vem kaj mora biti narobe z žensko, da ji je ta tip seksi.
-
Se enkrat se vprašajte brdaki ali boste človeka sodili po lepoti ali dejanjih. Od lepote politika jaz ne bom imela čisto nič, svojo moralo ppa kaže s tem da brez sramu krade in si baše žepe 14.000 EUR na mesec, kar boste lepo plačevali iz svojega žepa. Budale potem pa navalite na lepoto, ker razmišljati tako ne znate.
Nisem bedak, tip je grd. Ni niti S od seksi in ga ne bom volil.
Khg, 19.12.2021 ob 21:01
Ma dej res no, 19.12.2021 ob 20:47
Khg, 19.12.2021 ob 20:41
Janezu Janši ne sega do kolen tale kraljivec, ki na tujih zuljih kasira 14.ooo EUR mesečno in on bo odrešenik Slovenije. Jspajade, na lepe besede nikoli več ne padem, nisem tolko naivna.
hočeš rećt da šiptarski JJ bolš zgleda kot tale?
Ne gre se zato kdo boljše zgleda, kaj je pa naredilo to sivo strašilo za navadne ljudi, 14.000 EUR jim krade iz zepov. Tako kot lopov Janković ki hodi na sodišča za kradenje obcinskega denarja in povzročitev samomorov.
tist kar JJ krade ima vsaj 6 nul zadi, tko da tuki ga težko kdo prehiti 🙂 Pa govora tuki je ja izgled nekoga.
Občuduje ženske, hahaha kaj bo imela Slovenija od občudovanja? Za delo si že kdaj slišala ? Ker to in pa rezultati štejejo če še ne veš. Me zanima, če te bo kdo v firmi gledal dolgo, če boš nekoga občudoval? Ja tak pa je res levica 25 let vodila državo, gledala in nič delala na račun delovnih ljudi. Ampak končno je Janša zaprl pipice denarja za lenuhe, nevladne organizacije, ki so same sebi namen in ga odprl najbolj delavnim, ustvarjalnim in to je pravica. Janša imaš moj glas še naprej, počisti to zalego in lenuhe.
Okoj, 19.12.2021 ob 21:49
Občuduje ženske, hahaha kaj bo imela Slovenija od občudovanja? Za delo si že kdaj slišala ? Ker to in pa rezultati štejejo če še ne veš. Me zanima, če te bo kdo v firmi gledal dolgo, če boš nekoga občudoval? Ja tak pa je res levica 25 let vodila državo, gledala in nič delala na račun delovnih ljudi. Ampak končno je Janša zaprl pipice denarja za lenuhe, nevladne organizacije, ki so same sebi namen in ga odprl najbolj delavnim, ustvarjalnim in to je pravica. Janša imaš moj glas še naprej, počisti to zalego in lenuhe.
A mi lahko navedeš en dan delovne dobe na trgu dela, ki ga je v 30 letih samostojne Slovenije opravil Janez Janša?
Samo en dan. En dan, ko je Janša delal na trgu dela. Ne cuzal iz državnih jasli.
No?
politične teme, 20.12.2021 ob 00:22
Kako lahko ženska odpre vagino Hojsu ali pa Vizjaku? Kako lahko odpreš vagino takšnim SDS grdavšom?
To vprašanje smo že zastavili! 😉
Raje se vprašajte, komu ve širite noge, 19.12.2021 ob 21:10
Veste kaj, lajdre?
Če so med vami take, ki razširijo pizde Vizjaku, Gorenaku, Janši, Mahniču, Simonitiju, Hojsu, Grimsu in drugim takim odurnim zdrizom, potem je tale Golob lahko samo Bog seksa in mokrih pizd!
Kolikšna je Janševa delovna doba na trgu dela?, 20.12.2021 ob 00:26
A mi lahko navedeš en dan delovne dobe na trgu dela, ki ga je v 30 letih samostojne Slovenije opravil Janez Janša?
Samo en dan. En dan, ko je Janša delal na trgu dela. Ne cuzal iz državnih jasli.
No?
Tudi levičarjev je takšnih malo morje pa so v 25 letih kolikor so bili na oblasti zafurali vse kar se je zafurat dalo. In v pičlih 2 letih je Janša in njegova OPERATIVNA vlada (ne Šarec, ko so se samo kregali) naredila toliko, kolikor oni niso naredili v 10 letih. Lapali so pa, to pa ja. Še kaj hočeš?
Okoj, 20.12.2021 ob 05:20
Tudi levičarjev je takšnih malo morje pa so v 25 letih kolikor so bili na oblasti zafurali vse kar se je zafurat dalo. In v pičlih 2 letih je Janša in njegova OPERATIVNA vlada (ne Šarec, ko so se samo kregali) naredila toliko, kolikor oni niso naredili v 10 letih. Lapali so pa, to pa ja. Še kaj hočeš?
Najprej sem mislil, da gre zgolj za ironijo, sedaj pa me skrbi, da si resen.
Denimo deseta vlada Republike Slovenije je zaradi neekspeditivnega ravnanja državo skoraj pripeljala do “trojke”, pa vendar do tega zaradi premišljenih potez nove, enajste vlade ni prišlo.
Sicer pa nehaj prodajati nebuloze in z besedo na dan, kaj dobrega so naredili⁉️
donporleone, 20.12.2021 ob 06:37
Najprej sem mislil, da gre zgolj za ironijo, sedaj pa me skrbi, da si resen.
Denimo deseta vlada Republike Slovenije je zaradi neekspeditivnega ravnanja državo skoraj pripeljala do “trojke”, pa vendar do tega zaradi premišljenih potez nove, enajste vlade ni prišlo.
Sicer pa nehaj prodajati nebuloze in z besedo na dan, kaj dobrega so naredili⁉️
Nobena ironija, cepec. Aja ona sivilja je rešila pred trojko hahaha. Da se ti nebo kdo smejal. Ko se je blamirala na CNN we dont need money we need time, imaš da crknes. Zmetali 5mrd EUR davkoplacevalskega denarja v banke od katerih ljudje niso imeli NIC. Evo z veseljem grem na dosezke ze vlade, potem pa mi ti napiši dosezke pteteklih vlad, pa primerjava:
– najmanjša brezposelnost po l. 2008, sprejet zakon o dolgotrajni oskrbi, najvisje povprecnine obcinam, solidarnostni dodatki za upokojence (kje je bil desus ta cas), gradnja zeleznic, 3RO, elektronska vinjeta, plače so želeli zvisati, pa so jih pazi sindikati in levica preprecili, vladni obiski pokrajin – levičarji itak poznate samo Ljubljano, za ostale dele SLo še slišali niste.
Da ne govorim o tem, kako je pod Pahorjevo vlado l. 2009 šlo na stotine podjetij v stecaje, ljudje pa na cesto. Imeli smo 130 tisoč brezposelnih ljudi.
In to ni nobena ironija, dejstva naštevam. Očitno ti življenje jemljes kot ironijo, tako kot vsi levičarji je pa še kako resno.
Zdaj pa povej še vaše dosežke pa da vidimo.
Pa ste prepričani, da je politik? Ni morda samo užaljena, jezna in glasna oseba, ker se je njegova kariera na vodilnem zelo dobro plačanem mestu, z vladnim posredovanjem končala. Prepričan sem, da bi bil, kolikor bi dobil mandat, kar tiho. Doslej ga še nisem slišal, da bi ga motila korupcija. Pustimo pa njegovo zaposlovanje nekaterih svetovalcev, oprostite, svetovalca, za debato kdaj drugič. Zato vprašanje takoj na začetku.
Pa da se razumemo. Ne mislim z nikomer polemizirati na to temo. Niti ne zagovarjam ali kritiziram vlade. Napisal sem moje mnenje. In to je to. Nič me ne moti če se strinjate z menoj.
Okoj, 20.12.2021 ob 08:07
Nobena ironija, cepec. Aja ona sivilja je rešila pred trojko hahaha. Da se ti nebo kdo smejal. Ko se je blamirala na CNN we dont need money we need time, imaš da crknes. Zmetali 5mrd EUR davkoplacevalskega denarja v banke od katerih ljudje niso imeli NIC. Evo z veseljem grem na dosezke ze vlade, potem pa mi ti napiši dosezke pteteklih vlad, pa primerjava:
– najmanjša brezposelnost po l. 2008, sprejet zakon o dolgotrajni oskrbi, najvisje povprecnine obcinam, solidarnostni dodatki za upokojence (kje je bil desus ta cas), gradnja zeleznic, 3RO, elektronska vinjeta, plače so želeli zvisati, pa so jih pazi sindikati in levica preprecili, vladni obiski pokrajin – levičarji itak poznate samo Ljubljano, za ostale dele SLo še slišali niste.
Da ne govorim o tem, kako je pod Pahorjevo vlado l. 2009 šlo na stotine podjetij v stecaje, ljudje pa na cesto. Imeli smo 130 tisoč brezposelnih ljudi.
In to ni nobena ironija, dejstva naštevam. Očitno ti življenje jemljes kot ironijo, tako kot vsi levičarji je pa še kako resno.
Zdaj pa povej še vaše dosežke pa da vidimo.
Boš na seznam dodal še:
-
diskreditacijo medicinske stroke, represivnih organov,…
neregulirano povečanje cen energentov,
vladanje z odloki, ki so se že (pre)večkrat izkazali za neustavne…
Očitno se težko soočaš s tem, da je ravno vlada pod žensko taktirko rešila državo pred “trojko”.
Kar pa se vladnih obiskov tiče pa so s prisotnostjo na skoraj “vsaki pasji procesiji” razvrednotili določene funkcije…
“najmanjša brezposelnost po l. 2008, sprejet zakon o dolgotrajni oskrbi, najvisje povprecnine obcinam, solidarnostni dodatki za upokojence (kje je bil desus ta cas), gradnja zeleznic, 3RO, elektronska vinjeta, plače so želeli zvisati, pa so jih pazi sindikati in levica preprecili, vladni obiski pokrajin”
najmanjša brezposelnost – laž
najvišje povprečnine občinam – svinjarija, da ne bi moglo biti večje – omogočanje pretakanje kraje državnega denarja v SDS žepe
sprejet zakon o dolgotrajni oskrbi – slab zakon
solidarnostni dodatki za upokojence in kmete – podkupovanje volivcev Desus in kmetavzov SDS
gradnja železnic – ???? samo končanje prejšnjih vlad
elektronska vinjeta – nič dobrega za državljane, omastitev Janševega Darsa
višanje plač – komu pa?
vladni obiski pokrajin – manipulacija in podkupovanje kmetavzov po Štajerskem
Forum je zaprt za komentiranje.