Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Robert Golob, najbolj seksi politik vseh časov?

Robert Golob, najbolj seksi politik vseh časov?

Ampak ne samo v Sloveniji, to bo svetovni najbolj seksi politik vseh časov, ženske bomo mokre dan in noč, ko nas bo politično nagovarjal……….

dr-robert-golob-2-i940

Politik in sexy skupaj? Nikakor ne!

Odgovor na objavo uporabnika
Zartrose izven profila, 19.12.2021 ob 19:59

Politik in sexy skupaj? Nikakor ne!

Torej samo seksi. Se strinjam, škoda ga je za to kardelo.

a na take ste mokre???

ceb se postrigu  na ksno cefursko frizurco b biu mogoce se za porabt,ce mi placa valda???

dolgolaskica, 19.12.2021 ob 20:03

a na take ste mokre???

ceb se postrigu  na ksno cefursko frizurco b biu mogoce se za porabt,ce mi placa valda???

hahaha, saj od spodaj je tetoviran

jaooo babovje ocenujte dejanja ne pa sladke kodrčke.

Pozabila sem dopisat pod obleko, dolgolaska, ker ti bi to narobe tolmačila sebi.

se vedno ni podoben nenadu aleksicu-sha ?

Kako različne okuse imamo. Meni ni niti malo simpatičen.

O matr če je pa tale seksi pol pa res ne vem kje mate okus. Politik je bil pa tud sam tolk časa, dokler se mu je splačal. Beri .. dokler ni izsilil mesta v energetiki. Res kdo misli da bo tale odrešitelj slo naroda?

mica maca, 19.12.2021 ob 19:57

Ampak ne samo v Sloveniji, to bo svetovni najbolj seksi politik vseh časov, ženske bomo mokre dan in noč, ko nas bo politično nagovarjal……….

dr-robert-golob-2-i940

dober je, tu ni kaj

ma mal spominja tko na ksnga građevinca ??????

to je dobr?

ce bi se postrigu no te lasje so groza

prej bi rekla da je ksn hasan???????

Se strinjam, dober tip. Malo se mu dela pleša, ampak z aviona se ne vidi.

Letejča podganaaa

Janezu Janši ne sega do kolen tale kraljivec, ki na tujih zuljih kasira 14.ooo EUR mesečno in on bo odrešenik Slovenije. Jspajade, na lepe besede nikoli več ne padem, nisem tolko naivna.

Khg, 19.12.2021 ob 20:41

Janezu Janši ne sega do kolen tale kraljivec, ki na tujih zuljih kasira 14.ooo EUR mesečno in on bo odrešenik Slovenije. Jspajade, na lepe besede nikoli več ne padem, nisem tolko naivna.

hočeš rećt da šiptarski JJ bolš zgleda kot tale?

Robi je sexi pa še pameten povrh. Ker fax je že jajo naredu.. se skrije pred Robijevem.

Sicer bo pa Robi dobil veliko glasov, saj smo vsi nezadovoljni z jj in s kulom. Ostane  nič sedanjega.  Alenka, luka, Šarc, un minestrant, un vol, pa … vse na smetišče.Zato je  pravi čas na pravem mestu. Jupi.

Ma dej res no, 19.12.2021 ob 20:47

hočeš rećt da šiptarski JJ bolš zgleda kot tale?

Ma, oba imata edinstveno frizuro, ne more bit konkurence ??????

Ne gre se zato kdo boljše zgleda, kaj je pa naredilo to sivo strašilo za navadne ljudi, 14.000 EUR jim krade iz zepov. Tako kot lopov Janković ki hodi na sodišča za kradenje obcinskega denarja in povzročitev samomorov.

Veste kaj, lajdre?

Če so med vami take, ki razširijo pizde Vizjaku, Gorenaku, Janši, Mahniču, Simonitiju, Hojsu, Grimsu in drugim takim odurnim zdrizom, potem je tale Golob lahko samo Bog seksa in mokrih pizd!

Raje se vprašajte, komu ve širite noge, 19.12.2021 ob 21:10

Veste kaj, lajdre?

Če so med vami take, ki razširijo pizde Vizjaku, Gorenaku, Janši, Mahniču, Simonitiju, Hojsu, Grimsu in drugim takim odurnim zdrizom, potem je tale Golob lahko samo Bog seksa in mokrih pizd!

zapomni si:

vsak ima svojo ceno

vsak ,ampak cisto vsak

vprasanje je samo kako visoka je

Res ne vem kaj mora biti narobe z žensko, da ji je ta tip seksi.

Kokoši ???????, 19.12.2021 ob 21:15

Res ne vem kaj mora biti narobe z žensko, da ji je ta tip seksi.

Se enkrat se vprašajte brdaki ali boste človeka sodili po lepoti ali dejanjih. Od lepote politika jaz ne bom imela čisto nič, svojo moralo ppa kaže s tem da brez sramu krade in si baše žepe 14.000 EUR na mesec, kar boste lepo plačevali iz svojega žepa. Budale potem pa navalite na lepoto, ker razmišljati tako ne znate.

tu pa gre za levičarsko – desničarsko vojno, desničarskim moškin ne vstane na golobe, med tem ko levičarskim na polno šprica, je tu sploh kaj za dodati? tip je res seksi, pa se ne gre za desno ali levo, ampak mi feministke bomo volile levico

nudil nam je najcenejšo elektriko <333 volila ga bom, pa vroč je

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close