Robert Golob in Mario Fafangel sta seksi za popizdit
nagajivka xxxl, 21.11.2021 ob 22:53
Meni pa je Matjaž Nemec njami. Vuh njegova pojava, karakter, šarm, inteligenca…vse po mojem okusu. Pred njim bi pa ziher dobila mehka kolena 🙂
Meni je pa Matjaž Nemec njami. Njegova pojava, karakter, inteligenca, spoštljivost, umirjenost…vse za mene. Pred njim bi pa ziher dobila mehka kolena 🙂
hahah provokacija za clikcbain, ampak….
Ko ženske mislijo z mokrim mednožjem in gledajo samo na zunanjost in obkrožžujejo volilne listke 🙂
A tole zmorete razumeti, babe?
.https://siol.net/novice/slovenija/projekt-grom-je-golob-drzavi-zamolcal-prodajo-gen-i-564429
Priznam, vsaj malo sem neracionalna. Ja, Kučan je imel lepe učke, v živo še lepše kot na sliki. Tudi Pahor mi je bil všeč. In Jankovič zaradi nasmeha in barve oči. Tudi Toni a se ne bi branila. Matjaž Nemec je lepotec, šarmer, a Fafangel in še za odtenek bolj Golob sta pa še seksi za povrhu. Pa karizmo imata. Saj ne, da bi slepo volila le zaradi lepih učk in seksi kravželjčkov, a nekaj pik pa to prinese in v dilemi zmaga.
Risanka, 23.11.2021 ob 06:12
Pa kolkov moraš bit star, da so ti taki moški všeč? Ker recimo župnik Golob je rekel, da ima fun club babnic 60+. ?
-
Kolko ste pa ve stare? Očitno je treba na vodilna mesta postavlkat lepe moške, pa boste vse ubogale. Torej če bi bil Janša lep, bi bile vse pocepljene 3x že.
Sem ze 3x cepljena pa ko vidim to albansko faco se mi se vedno obrne ?
Meni golob ni j***zoven. Neurejen, uzaljeni cepetavcek mi deluje.
Kera je omenila Tonina…. “lepo te prosim” ?… samo se tisto crno kiklo z belo zipkasto srajcko mu das in berilo v roke pa si ga predstavljam kako zgleda ob “nedeljah zjutraj” ?
Fafangel…mi je simpaticen , ravno sibim se ne. Nemec… ajdi za cez vikend bi bil, ce bi bila na samotnem otoku.
Ne padam ravno dol kar se tice politikov…
Forum je zaprt za komentiranje.