Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Robert Golob in kraljica

Robert Golob in kraljica

Slišala sem, da kraljica ni uspela in poskušajo nad trdnjavo s skakačem. Kaj mislite, bo kaj iz njega. Ni lep, štrensti lasje , ubogi revež je imel prešnji mesec samo 6.000 EUR neto. Stric iz ozadnja je pa Janković

Njami, njami, ti kodrčki pa ta frisek in postavca! Pa še doktor znanosti. Pa še najbl pomembno: dnar že ima tako, da ni bojazni, da bi se grebel, kot tisti, ki pridejo reveži not.

Uf, res za ponucat ta tip!

Bomo imeli lepega in pametnega predsednika. Prav izstopal bo tudi na mednarodnem parketu. Komaj čakam!!

če je u španoviji z jankovićem, pol težko verjamem, da se ne bo grebu. Seveda se bo. Tako kot se je do sedaj. Njami spet ena gen-ijovka dela reklamo za svojega šefa

reptili cepleni

Mi je čist useen, kaj si misliš, kdo da sem. Jaz vem, da ga bom volila in poznam veliko drugih, ki pričakujejo SPREMEMBE.

In on bo VELIKA SPREMEMBA. Končno Slovenija v blaginjo. Enako je v 10 letih naredil v Gen i.

bog ti pomagaj, njammi . Se strinjam , bo sprememba za tiste ki bodo pri koritu. sicer pa, da ti se rjeći pozlatile

Odgovor na objavo uporabnika
nikname, 27.01.2022 ob 22:08

Slišala sem, da kraljica ni uspela in poskušajo nad trdnjavo s skakačem. Kaj mislite, bo kaj iz njega. Ni lep, štrensti lasje , ubogi revež je imel prešnji mesec samo 6.000 EUR neto. Stric iz ozadnja je pa Janković

Jp, Janša si je zaradi lastne neukrotljive požrešnosti in posledično velike strateške napake v načrtu “to do” v obdobju, ki ga je imel do volitev, zadal strel v koleno, če ne celo v glavo.

a tebi je pa Jajo všeč ali kaj?

nedvomno je v vsakem primeru mnogo manjša škoda za SLO, če Golob zmaga.

če se bo izkazal za dobrega PV, pa toliko bolje…

in meni je tudi všeč, ampak volila ga pa ne bom, bom raje Levico.

verjamem pa, da je Golob edini, ki lahko sedaj premaga Janšo.

za to držim pesti ✊

Odgovor na objavo uporabnika
se strinjam, 27.01.2022 ob 22:45

Jp, Janša si je zaradi lastne neukrotljive požrešnosti in posledično velike strateške napake v načrtu “to do” v obdobju, ki ga je imel do volitev, zadal strel v koleno, če ne celo v glavo.

?

ja, pa s predlogom zakona o pomilostitvi kriminalcev, za katerega je angažiral Zmagota, tudi …

Če se janševiki in kletna vojska trolov s Trstenjakove toliko ukvarjajo z Golobom potem zagotovo vemo nekaj. Da Golob resno ogroža razvoj in kontinuiteto janšizma, ker mu zelo dobro kaže z zmago.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close