Najdi forum

robbie

Punce in fantje, vaše mišljenje glede Robbieja Williamsa…

ima kar nekaj zelo dobrih komadov.

men je takooo všeč. Tako kot dedc kot njegova muzka.:))
Taprav bad boy…:)
Njegova velika oboževalka.

________________________________ Včasih molčati je znamenje modrosti. zmeraj molčati je znamenje neumnosti.

Men je fajn. Ok, ni neka hudo kvalitetna muzika, samo ima pa lustne komade. Tudi koncert je bil fajn (mal se pa lahko povaznam:), ceprav se vidi, da je vse skupaj samo velik show, ampak ravno zato je kul.

Obstaja ena reklama za avto smart, kjer je tudi Robbie not. Ful fajna stvarca.

Robbie je okay….ni glih glasbeni (in vizualni;)) presežek, je pa zelo simpatičen, neškodljiv. Se pridružujem Niku in Regli, da ma lušne komadiče, na Swing When You’re…. se mi je zdel celo zelo šarmanten.

Sicer pa – vsaka mu čast, tri zaporedne dneve napolniti Knebworth….huh, ve kdo, je to komu že kdaj uspelo (ne spomnim se, Oasisi so imeli v zlatih cajtih 2 ali 3 razprodane dni?)…

ld;
N.

Ful karizmatična osebnost, seksi, nekaj dobrih komadov…

dober tip…dobra muzika…sem že povedla da je dober tip :))

Zgleda ze dobr, sam bierbauch mu pa ne pristaja 🙂 Pa za moje pojme je prevec nabildan.

Naš sosed ma mačko ki poje tak kot robbie…..no če sem iskren poje boljše in zgleda boljše

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ja volim samo sebe za druge mi se jebe!!!

Since….. :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
……..evo, jočem se od smeha…………lahko pridem na koncert ali je na svetovni turneji?

Sooooooooooooooonnnnnnnnnnnnccccccccceeeeeeeeeeeeeeeeee :))))))))
Kje si ti? Kako si? :)))

Niko :***

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ja volim samo sebe za druge mi se jebe!!!

Se bom zmeno s sosedom pa bomo posebej za tebe meli en live show :)))

hey,
jaz sem bila na njegovem koncertu letos v milanu in od takrat mi je se bolj vsec. ful naredi dober show, dober stik s publiko, komadi gredo v uho…
od teh danasnjih glasbenikov, je eden izmed najboljsih.
zgleda tudi v redu…veliko bolje kot…kaj je ze…justin….ni tako fake.
men se zdi ta danasnja moderna muska po vecini obupna, robbie mal dvigne nivo…

New Report

Close