rjavi gležnarji
Kupila sem si rjave gležnarje s polno peto in zdaj bom šla še v nabavo za nov plašč. Katere barve bi se najlepše kombinirale?
Doma že imam črn in bel plašč. BI bilo ok, če nosim rjave čevlje, črne hlače, črn plašč, rjavo torbico in enake barve (morda s kakšnim vzorcem) šal? A na bel plašč bi ta kombinacija tudi dobro izgledala? Za bel plašč sem malo v dvomih..
Hvala!!!
Tole s črnim bo čisto ok. Na bel plašč pa bo po mojem mnenju še petkrat bolje. Rjavo-bela je krasna, sveža in nepredvidljiva kombinacija, pravšnja za jeseni. Zraven nosi pa še rjavo torbico, morda kak bogat pleten šal v naravni barvi (ne v beli ali v enaki rjavi, temveč v neki bežkasti), spodaj pa, če druga ne, bo krasen svetlejši oprijet jeans.
Sicer pa grejo rjavi gležnarji super še na petrolej barvo, bordo, tudi gorčično, temno modro, temno zeleno … Ogromno možnosti. Morda je to priložnost, da si omisliš plašček v kaki drugi barvi, ne le večnih črnih in sivih tonih.
LP,
Lenka
Hvala!
Sem si pogledala malo slike po internetu in kombinacija z belim plascem mi je dejansko zelo vsec. Vendar so na vseh fotkah zenske imela ali jeans ali bele hlace. Kavbojk v sluzbo ravno ne morem nositi, bele hlace pa mi tudi niso pretirano vsec. Kaksna barva hlac bi bila najbolje videt s tako kombinacijo (torej bel plasc, rjavi gleznarji in rjava torbica)?
Hvala se enkrat, res si carica ;).
Res je, bele hlače so daleč najboljše. Zelo ok bi bil tudi oprijet svetel jeans, če ga smeš nositi v službo. Če pa ne, pa magari neke ozke hlače naravne barve, npr. bež. Kombinacija bele in bež zna biti super, z rjavimi čevlji pa sploh taka malo zimska in aristokratska.
LP,
Lenka
Čevlji za jesenska modna pohajkovanja
NOVA kolekcija gležnarjev 2016/17 je že TUKAJ.
KLIKNITE: https://www.glorialook.si/cevlji/gleznarji-nizki-skornji
* NAJBOLJŠI MODELI
* Super UGODNE cene
* Zadnji modni TRENDI
Za jesensko pohajkovanje po mestu potrebujete udoben par čevljev, ki vas bo zaščitil pred spremenljivim vremenom in v katerem boste izgledale modno in v koraku s trendi. Ti prečudoviti gležnarji Zoki so kot nalašč za jesenske sprehode in opravke, saj njihova petka ni previsoka, kar pomeni, da vas v njih ne bodo konstantno bolele noge. Kombinacija vzorca kačje kože in sijajnega videza bo to jesensko sezono še posebej popularna, zato si zagotovite svoj par gležnarjev Zoki še danes in služite kot navdih drugim modnim navdušenkam.
Vabljene
Forum je zaprt za komentiranje.