Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rizicne skupine – kako je v praksi

Rizicne skupine – kako je v praksi

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 20.09.2021 ob 13:47

se greš cepit, 20.09.2021 ob 13:22

Šnelca_783, 20.09.2021 ob 13:11

Citiram tvoje:

Tisti, ki so pa to že par let, so pa na tekočem kako in kaj.

Kaj to? Saj velja pct pogoj od 15.9. Pravis par let, da so na tekocem, kje to???

Sem rizicna pa se nikoli nisem cepila proti gripi ipd. V jesensko zimskem casu sem se izogibala bolnim, zaprtim prostorom, odmik od ljudi, higiena in podobni ukrepi.

Vidiš, rizični so na tekočem, tako, da se cepijo proti gripi tudi.

Ja, kdor je transplantiran je visoko rizičen in se zato pazi.

Tako mimogrede: v zadnjih dveh letih sem skoraj vsak teden pri zdravniku, v bolnici na pregledu, na fizioterapijah. In tudi, ko še ni bilo cepljenja, ni bilo testov, niso nobenih posebnosti za nas rizične imeli.

Zdaj pa je stvar enostavna: pokažem aplikacijo in to je to. Tako kot ostali rizični. Ni težav.

Prej sem se pa testirala, če so tako zahtevali. Ni bilo nikjer posebne vrste za rizične.

Ne boš verjela, tudi na vlaku, busu, s katerimi se transplantirani vozijo iz cele Slovenije v transplantant ambulanto, nimajo posebnih oddelkov za rizične.

O madona, kaka boginja ki misli da je primarij na transplantacijskem oddelku.

Gospa, napacno razmisljate, saj sploh zdrave kmecke pameti ne uporabljate.

Pa kaj vse vnasate v telo od cepiv, ziher vse kontracepcije…vse umetno. Nic naravno.

Zakljucujem debato. ☺

Bodite in ostanite zdrava.

Hja, bo bolje, da zaključiš debato. Si prosila za odgovore tistih z izkušnjami, jih dobila, ker ti niso všeč, si postala nesramna.

In ja, šnelca, kot so ti že povedali: psihične motnje se ne štejejo kot rizična oseba pri kovidu. Tako, da ne bodo te nič posebej obravnavali.

Posebej zate bodo poslali osebnega šoferja in avto. Posebej zate, Šnelca, bodo celo bolnico razkužili. Vse posebej zate.

Šnelca_783, 20.09.2021 ob 14:22

ne bo šlo, 20.09.2021 ob 14:18

Šnelca, ne bo šlo, nisi izjema.

Zakaj bi pa meni zdravnik to potrdil in na nijz tudi?

In kaj potem tukaj pisariš? Potem pa ja nimaš nobenega problema, a ne? 🙂

se greš cepit, 20.09.2021 ob 14:28

Hja, bo bolje, da zaključiš debato. Si prosila za odgovore tistih z izkušnjami, jih dobila, ker ti niso všeč, si postala nesramna.

In ja, šnelca, kot so ti že povedali: psihične motnje se ne štejejo kot rizična oseba pri kovidu. Tako, da ne bodo te nič posebej obravnavali.

Razen če ji bodo dali (da jo ne bo zeblo, jasno) kakšno oblačilo – mojmoj jopič. Tu pa gre res za posebno obravnavo.

moj moj, 20.09.2021 ob 14:34

Razen če ji bodo dali (da jo ne bo zeblo, jasno) kakšno oblačilo – mojmoj jopič. Tu pa gre res za posebno obravnavo.

Ja, v tem primeru pa res ne bo rabila testa pa poseben prevoz bo imela :). Direkt.

Kuk ste zlobni in še norčujete se iz njenih domnevnih psihičnih problemov. Res ste gnoji, da ne more človek drugače reč.

Jaz kot rizična in ki se ne smem več cepit sem morala kar na običajno mesto za testiranje. Ali je to prav, da ni drugače, iskreno nisem niti razmišljala. Če ne gre drugače, da bi vam zdravnik odobril samotestiranje, poiščite manj obljudena testirna mesta (ne ravno pred Cityjem). Obstajajo ker sem jaz stala v vrsti z cca 7 ljudmi. To pa ni veliko. Sam poiščite.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close