Najdi forum

Ritka

Stvar je takšna: v preteklih letih sem zaradi študija in sedečega dela pač veliko sedela.In dobila “zicleder”. Ritko, ki v hlačah/krilu sicer izgleda OK, ampak ko pomislim na poletje in kopalke, me kar mine. Ima še katera podobne probleme? Zanima me predvem, s čim se znebite celulita na zadnjici (tiste, ki ga imate)? Pozna katera kakšne učinkovite vaje za utrjevanje tega predela?

namesto stola si omisli žogo, tisto večjo, za sedet, vsaj za računalnik. Na njej se skoz nekaj guncam in zviram. Poleg tega bi morala seveda tudi telovaditi, ti kar daj.

SEX, to pomaga !!!!

Anća s kje si pa ti to temo pobrala k je tok stara?

poznam poznam, delujejo samo jih moraš početi doživljensko, ti bom poskušala opisat…torej;

vaja 1. ležiš na hrbtu se prevegaš na bok in dviguješ nogo POČASI(res je pomembno, da je počasi, ker je precej težje), noga naj bo stegnjena stopala pa pravokotnona nogo, torej jih obrneš proti sebi in lepo gor in dol in to delaš dokler te ne začnejo pečt.

vaja 2. spet na hrbet (haha tati skos boš na hrbtu). Glavo, rame in stopala imaš skos na tleh, roke ob telesu, noge pokrčiš in
dvigaŠ medenico, ammm zgledati mora nakako tako, da so trup in stegna v isti ravnini, rito močno stisneš in šteješ do 15. In jovo na novo.

vaja 3.
zdej pa na trebuh tati….roke daš pod sabo glavo naravnost naprej in divgaš noge, lahko izmenično lahko skupaj.

vaja 4. počepi

vaja 5.
stojiš in sisneš rito kolkor jo lahko in porineš boke naprej, tebuh not in držiš koklikor lahko.

ma tati če boš vse to počela, bo tvoj dol padu od sreče in lepote.

ups mal sem zaj….ne vem zakaj sem mislila, da je tati avtor vprašanja. sori…no sej nasveti so za vse…

lp

Hehe, se mi je kar zdel da gre za pomoto:)))) sam vseen hvala za nasvet!

Za dovolj čvrsto ritko predlagam stol na sliki:

No zdaj pa še mene zanima pa nimam problemov z lederzicom. 🙂

Zdaj pa ga že serjete.Rit mora bit velika drugače ni rit.Večja kanta ko je boljše je.

Tako je,velika pa kosmata rit.To je ta pravo.

Pijem pusim i devojke rusim!

… in velik pa kosmat kurec tudi, še bolj tapravo

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close