Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Rit in smrad

Rit in smrad

Ženske zanima me če si po vsakem kakanju unijete riti ali samo obrišete z wc papirjem?

pred spanjem se vedno stuširam

če v službi greš na veliko potrebo si jo ne moreš umiti. drugače se pa človek tušira 1-2x dnevno pa nič ne smrdi, razen če rit izpustiš pa jo 1xtedensko ob nedeljah.

sedaj se bo javilo nekaj prfekt mon in boste izpadle prave packe,ker si riti ne umivate po vsakem kakanju.

avtorica,mislim da si pljunila na karbit

Ne bo sile, ker je svoj post prepozno natapkala. Za pravo moniziranje na temo umivanja riti po vsakem iztrebljanju je post treba oddati okrog 9h dopoldan. Brezposelne in porodniške so še tečne, ker glih vstanejo, tiste na šihtu pa še niso dobile malice in so tud tečne.. in pol nabijajo v tri krasnein tekmujejo katera bolje nadmudri vse ostale. Vsekakor si rit umijejo vedno, magari na šihtu, zamolčijo pa to, da naslednica za njimi v školjki najde stezo ostankov dr*ka, ker itak nihče ni videl, katera je zadnja srala.

Mone so že zadnjič povedale, da se ni treba tuširati vsak dan, ker one se ne potijo in ne smrdijo, tako da tudi njihove posrane zadnjice nič ne smrdijo. Zato imajo lahko spodnjice cel teden, pol jih pa samo obrnejo. Treba je šparat vodo, pa koža se tudi stanjša, če se preveč umivaš. Tako pravijo. Samo ne vem, zakaj imajo potem vsak dan 26 brisač za oprat? Morda pa niso to ene in iste Mone? Mogoče je več vrst Mon?

na avtobusu je najboljš stat, ker če se usedeš imaš nos preblizu smrdljivih riti……….ni kaj, vsak slab ima svoj dober——

To je pa bil je hud negativen flešbek. Ko sem v tujini živela v študentu, sem dobila cimro, ki je bila iz ene azijske musli države. Ene izemd unih, kjer jejo z desno, rit umivajo z levo, al kako že. Vsakič, ko je šla na wc, je imela s sabo veliko plastično skledo. Po njenem obisku vcja je so bila tla čisto mokra, dila čisto mokra, vse mokro. Jao jao. Še nikoli se mi prej ni obračalo z nekom delit kuhinje…

nikoli

Prava  dama po kakanju uporabi še varikino in parfumsko vodico. Ter vlažilne robčke seveda.

Če se mi zgodi v službi, zmočim nekaj wc papirja in po suhem brisanju obrišem še z mokrim.

vsi po vrsti

obstajajo vlazilni robcki s tem se lahko za suhim papirjem obrises oz umijes

obcutek mam da ste kle gor sami 45+ ker ste odvratni do konca po branju tem

Odgovor na objavo uporabnika
ogabni, 26.10.2021 ob 19:35

vsi po vrsti

obstajajo vlazilni robcki s tem se lahko za suhim papirjem obrises oz umijes

obcutek mam da ste kle gor sami 45+ ker ste odvratni do konca po branju tem

Zakaj Uporabljati nekaj, kar ti ne ustreza? Kot ni za vsakogar sirkova krtača ?, tud vlažilni robčki niso.

Meni se sploh ni treba umivati. Mi jo moj vso poliže. In paše mi.

Sem v penziji in se vedno po opravljeni veliki potrebi obrišem še s posebno mokro krpico ali pa uporabim vlažilne robčke, tako da sem vedno čista.

V službi pa smo imeli vlažilne robčke, smo jih kupili enkrat ena, enkrat druga. Ne predstavljam si, da bi se obrisala samo s papirjem.

HIgiena intimnih predelov mi je zelo pomembna. Ja, doma bide laufa po vsaki potrebi- naslednja investicija ob menjavi školjke bo japonski tip WCja, ki ima vgrajen bide s šobami  in sušilcem.

Drugače pa ne uporabljam tistih kupljenih mokrega toaletnega papirja in robčkov. Imam svojo metodo, tudi na poti -pa preizkušen wc papir (najboljši mi je un tarecikliran in Lidla ali Hofra- 8 rol za 1, 30 EUR- nobenega parfumiranega in potiskanega skret papirja ne uporabljam, niti štirislojnega nekega mehkega za 5-6 eur za paket, ker mi je to brezveze- voda in dobro intimno milo je zakon, ne pa parfumiran skret papir, ki se ponavadi zasvaljka po obriti koži in razpade že v roki,)

Potem imam pa vedno doma pripravljeno raztopino intimnega mila in vode v razmerju 1/3, to dam na dvojno prepognjen  navadni wc papir ( najboljši mi je un tarecikliran in Lidla ali Hofra- 8 rol za 1, 30 EUR- nobenega parfumiranega in potiskanega skret papirja ne uporabljam, da se mi  moker ne zasvaljka in razpade že v roki) in po vsaki potrebi s tem umijem,  po veliki potrebi pa še obvezno bide.

NIkoli nobenih vnetij nikjer v mednožju, tudi vnetja sečnice in mehurja ne.  Uživam imeti vedno po potrebi osveženo in čisto, naravno dišeče mednožje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close