Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija risanje in sproten prikaz na zaslonu

risanje in sproten prikaz na zaslonu

Živjo!
Želela bi risati matematične znake, številke in nezapletene skice na neko površino, ki bi bila povezana s pc-jem, na katere bi se narisano sproti prikazovalo. Kakšno strojno in programsko opremo potrebujem za to? Grafično ploščo ali kaj drugega? MS Office ali je dovolj Openoffice?
Hvala za odg.

Čeprav je reklama, mogoče vseen nekaj tacga: http://www.hofer-slovenija.si/si/html/offers/2867_12890.htm

Sicer pa, kot ponavad… za malo soldov le omejeno muzike. Profi reči znajo bit pa velik bolj fajn in tud velik bolj cenjene

------------------------------------------------------------------------------------------- Na svetu so tri ( 3 ) vrste ljudi. Tisti, ki znajo šteti in tisti, ki ne znajo šteti

Hvala. Sej zato pišem, ker sem videla to reklamo, pa se mi je zdelo nekam sumljivo poceni. Koliko pa bi bilo treba odšteti za eno tako grafično ploščo, da bi normalno funkcionirala?

mogoče še Wacom table, prodaja Gregor d.o.o.

Ampak tele kar ne bi zavrgl, še vedno lahko vrneš, če ti ne bo ustrezalo, v Hoferju ne komplicirajo po mojih izkušnjah…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close