Najdi forum

a ve kdo kaj je to… rad bi zvedu karkoli o tem…

dobil sem ta mail že od ene par ljudi…

“Add yourself to Kristina’s address book! Open your invitation”

…………………..

LP

Če imaš tole v mislih:
…From: “Firstname Lastname”
To:
Sent: Saturday, 30 April, 2005 14:56
Subject: Firstname Lastname has sent you an invite!

Hey, go here and we can both win ten million dollars!

Spam pač 🙂

bla bla bla

to je pa klasičen primer, ko imajo ljudje na neki strani
email naslove in če nima tvojih popolnih podatkov, samo klikne
na povabilo, da dopolniš/popraviš svoje osebne podatke in to NI spam, kot bi ti sem in tja rad obrazložil.
Potem pa urejaj seveda če želiš – ni pa obvezno!

Ma ste eni pametni zadnje čase. Zame je to spam in pika. Vsa taka in podobna solata gre meni že samodejno v koš oz. niti ne pride s poštnega strežnika.

Navaden spam!! Kdor je pameten, se ne ubada s tem, oziroma take pošte niti ne dobiva, naivneži pa: po želji. Dodaj se v adress book in potem ne jokaj, ko ga boš dobil še več…

No ja sam sistem Ringo res ni namenjem spamingu, ne bom pa rekel, da kak spamer ni našel poti, kako spamat tudi preko tega.

Za kranjskega :

Več tule
in tule

To drži hmmm, a vsebina in narava te storitve je za povprečnega slovenskega uporabnika nepotrebna in nekoristna – torej spam. Morda se tudi motim, moje mnenje pač. Bržkone se bo tudi kranjski janez strinjal s tem.

je za povprečnega slovenskega uporabnika nepotrebna in nekoristna

Utemelji Tajfun – kaj misliš s tem – potemtakem je tudi npr. Gmail čisto nekoritsten za povprečnega uporabnika

Če ti nekdo zna poslati povabilo za vključitev v ringo, očitno že pozna ali je pač nekje staknil tvoj e-naslov. Čemu bi se človek torej odzival na takšno povabilo? Kvečjemu pride morda prav kakšni oddaljeni žlahti, ki želi navezati stik z nekom pri nas. Sicer pa: na več koncih boste puščali svoj mail, na več mailing listah se boste znašli. Zato pa nekateri prejemate že po nekaj 100 spam mailov dnevno.

Na žalost se ne strinjam s to trditvijo,
sicer se pa poslavljam iz te teme

Prav imaš, ta pametn odneha. Imamo pač različne poglede, tudi v tem je nek čar.

hvala za pojasnitev…. tudi meni osebno deluje kot spam… brezveze!

hvala za pojasnitev…. tudi meni osebno deluje kot spam… brezvezna stvar!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close