Najdi forum

Rimske terme

Pozdravljeni.

Zanima me ali je kdo v tem času, na državni vavčar kotistil ponudbo Rimskih term.

Zanima me predvsem hrana. Le-ta ni več samopostrežna, kako ste zadovoljni zdaj? Kako je obče z okolico, sobami in dodatno ponudbo?

Hvala za izkušnje.
Lep vikend

kako ni več samopostrežna? ampak več menijev mora biti? in različno kombiniranje , željena količina hrane…?

Zaradi korone ni več nič samopostrežno. To je pravilo.

Kako pa je zdaj v Rimskih pa ne vem in zato sprašujem 🙂

Zakaj ? A gres?

Moji gredo jutri, pa nismo vedeli, da ni več samopostrežno. Na njihovi strani tega nismo videli.

Ni v celoti samopostrežno sigurno, to je odgovor iz recepcije hotela.

Zato pa sprašujem kako zdaj zgleda, preden rezerviram. Pa ne samo hrana tudi ostalo me zanima…

Če ima bo imel kdo kakšno aktualno info iz meseca junija prosim naj javi…

Jutri ti lahko napišem, ko moji odidejo in se slišimo po tel. Upam pa, da že kdo prej odgovori.

Moji so vzeli 4 nočitve v Rimskem dvoru, doplačali večerjo. Kaj pa ti gledaš, za koliko nočitev?
Kolikor sem svojim iskala terme, imajo v Rimskih najdražji obrok. Ponekod drugje 10e, 9e, za Dobrno celo piše 5e če je to res? Ampak Dobrna ima vse polno.

Za 14€ bi morali imeti vseeno dovolj raznovrstno in količinsko zadovoljivo, čeprav ni samopostrežno. Upam, da bodo zadovoljni.

Samopostrežni ni zaradi korona standardov. Da vsi ne prešlatajo kruha in ostalega…

Kako pa izgleda zdaj pa ne vem.

Prosim za izkušnjo.

Gledam pa isto rimski dvor.

Malo konpriciram s hrano, ker imam malega otroka, pa je samopostrežno lažje mu izbrati kaj iz večje ponudbe samopostrežnega. Nisem nek prehranski frik, samo čisto praktično me zanima.

Si ne predstavljam, kako bodo vsakemu ugajali koliko zelja, pa fižola, pa un bi več paradajza, ta manj soli… Mogoče so juhe, solate, sladice samopostrežne.

Evo novice iz prve roke. Z možem dopustujeva v Rimskih termah. Hrane je na razpolago kolikor hočeš. So natakarji, ki ti postrežejo kar želiš in kolikor želiš. Vse je več ali manj dokaj normalno. Sobarice ne postiljajo podtelj, če kaj rabiš piveš in ti prinesejo.

A sam pa ne moreš nič vzeti? Sladice, solate? ni nič samopostrežno? je več menijev na izbiro?

Obstaja menu in ti poveš kaj si izbral?

V teh časih zaradi vorusa ni več vse samopostrežno, kar je s higienskega vidika pričakovano in upravičeno – jasno, kako pa bi bilo , ko bi vsi prhali, brskali , se z rokami dotikali in šlatali, kot dtoelj in poprej.

V rokavicah pa tudi ne moreš tam okoli harat, no.

Boš natakarju povedala ali pokazala s prstom to in to, pa ti bo lepo prinesel na krožniku. Tako pač v javnih obedovalnicah na dopustih zaradi koronaviroznega stanja sedaj tudi je.

Vse je postavljeno kot pri samopostrežni, le da ne moreš vzeti sam ampak ti na krožnik naloži natakar. Izbereš kaj boš, izbire je dovolj. Pri juhah natakar, pri solatah natakar, pri sladicah natakar, pri gkavnih jedeh natakar… Ni nobenih menijev, vse kot samopostrežno le način je drugačen.

Samo nekaj bom dodala. Ne vlačite v Rimske mularije. To je skoraj edina oaza v Slo, ki je namenjena večinoma parom oz. ljudem ki si želi miru. Otroci so pač otroci in njihovo cviljenje in dretje tja ne spada. In potem se familija s 3 malimi otroci naseli v bazenčku z masažnimi šobami in se obnaša kot, da je njihov. Otroci norijo in cvilijo, stara dva se masirata in to najmanj uro ali več. V ta bazenček nihče ne vsopa, saj si ne želi špicanja in tuljenja. Da pa bi staršem prišlo na pamet, da tam niso sami, ni možnosti. Včeraj, mama in njeni starši pri pepelniku kadijo in pijejo pivo. Mulca cca. 3 in 1.5 leta norita na sponicah v bazen. Ljudje se jima izogibajo, če hočejo zaplavat. In to trajaaa… dokler mali ne olupi glave na stopnicah. Samo dve zgodbici zadnjih dveh dni. Zatorej, prihranite Rimske terme za čas, ko boste siti otroškega nerganja. Z njimi pa pojdite raje kam drugam. Niste središče sveta in, ča vas ne moti tuljenje, pomislite da je okoli vas veliko ljudi, ki so tam zaradi miru.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close