Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Rimske terme izkušnje

Rimske terme izkušnje

Vprašanje za tiste, ki ste tam že bili. Ste bili zadovoljni ? Sobe, hrana, bazen…? Kaj se da tam še početi ? Sprehajalne poti ?

Z možem dva bila nekaj let nazaj. Zadovoljna z vso ponudbo. Lokacija je lepa, zelo zelena, zunanji bazen lepo vkomponiran v okolje, tudi kotranji malo drugačen. Savne lepe. Terme so bolj primerne za pare, je mirno in ni otrok. Hrana dobra, sobe lepe in čiste. Zmotilo me je le, da nimajo balkonov z izjemo Sofijinega dvora. Spehajalne poti lepe, veliko sence. Priporočam.

Sem bil pred leti tam. Načeloma hodim v toplice v zimskem času in načeloma objekta veliko ne zapuščam – pač me zebe in ne maram mraza.

Sama infrastruktura izgleda precej nova in je vkopana v hrib. Parkirišče je urejeno v podzemni garaži, kjer te podzemni hodniki vodijo do recepcije. Celoten kompleks je v enem kosu, kar pomeni, da ti ni potrebno zapuščati objekta, če greš v bazen/savno/fitnes/do avta. V kompleksu imaš na nekaterih hodnikih neke brezvezne stopnice (3 stopnice gor, 1m podesti potem pa 3 stopnice dol), ki otežujejo prenos/vožnjo kovčkov.
Kompleks kjer so savne, je precej velik in imaš na voljo ogromno število različih savn. Bazena imajo 2 (notranji in zunanji) in sta povezana, kar pomeni, da ti ni potrebno izstopati iz bazena če hočeš iti v drug bazen. Bazena sta neke standardne velikosti. Vse skupaj izgleda precej novo in vibe je precej prijeten. Tudi sobe so lepo urejene in ko prideš te na TVju pričakuje napis “dobrodošel ime Priimek”. Soba kjer sem bil nastanjen je imela na vsakem koncu nek pozitivni napis. Cenejše nastanitve, nimajo balkonov.

Drugače so bili na recepciji zelo prijazni. Takrat se jim je zgodil fijasko, da so mi dali uporabljeno sobo, pa se je s klicem na recepcijo rešila zadeva + fines so mi podarili zraven. Tudi menjava večerje za kosilo ni bilo problema.

Obiskovalci so bili takrat večinoma mladi pari (večina tujcev). Veliko otrok ali starejših ni bilo. Ljudi je bilo takrat precej, tako je bila v savni in v bazenu gužva.

Hrana je standarda hotelska.

Načeloma priporočam.

Najlepša hvala obema. Že delam rezervacijo :-).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close