Najdi forum

Rimini plaža ?

Vprašanje za tiste, ki ste bili v Riminiju. Plaža je mivkasta ?

Tam je tako grdo, da bolj ne more biti. Še v Ankaranu je lepše!

ampak glede na spletne kamere kaže, da je mivka.

Nekaj drugega sem vprašala.

Gledam tudi jaz a vseeno sprašujem, če je kdo bil.

no, no. Ne vem kaj tako grdega vidiš tam. Meni po sliki ne zgleda tako obupno grdo.
In zakaj zaničuješ Ankaran?

Kaj ti nuca, če je mivka, če je grdo in umazano? Se boš delala, da si na Havajih?

Plaža je res mivkasta. Pripeljejo mivko….
Če te zanima še kaj, vprašaj.

Mivka in plitva voda da te mine hodit preden bi zaplaval.

Na plaži pa klasična italijanska plažna industrija… našpikani sončniki in ležalniki dokler ti seže oko

Ravno sem hotel napisat, da se bo prej naveličala hodit, kot zaplavala. Tam je edin za mlado frocovje, da se lahko nemoteno igra v tisti mlakuži. 500 metrov marša, da si bo tamalo zmočila.

pa sem šla prav pogledat kak članek in slike –
oprosti res ni filmsko kot rajski otočki, ampak tipično bolj masovno turistično mesto – ala plaža…
je pa samo mestno jedro tudi po slikah sodeč lepo in kaj za videti. lepo tipično italijansko arhitektura – sprehodi po tem mestecu noti mora biti že lepo, ob plaži, ko je dogajanje zvečer pa tudi ne more biti švoh posedeti in malo uživati v tem poletnem vrvežu, na plaži pa na ležalnik in za skopati se tudi ne more biti tako narobe. Ni idealia, sanjsko kot maldivi, ampak tako kot pa ti pisariš pa tudi ne more biti vsaj po slikah sodeč.
https://www.aktivni.si/dobro-pocutje/potovanja/rimini-dezela-neskoncnih-pescenih-plaz/
http://www.orangesmile.com/travelguide/rimini/photo-gallery.htm

Rimini staro mesto je OK. Imaš tudi nekaj rimskih reči za pogledat.
Plaža pa, no ja… morje je 🙂

AMPAK Rimini je v bistvu precej dobra lokacija za okrog letat. Nampreč okoli riminija cca max uro vožnje imaš en kup reči kjer se je pa vredno ustavit. Tako da Rimini uporabiš kot neko bazo.

Za ogledat naokoli pa San Marino, San Leo, Gradara, Urbino, Casenatico, Ravenna…. v bistvu ti dopusta prej zmanjka

Šli bomo na dirko GP, pa razmišljamo, da bi si naredili ene mini počitnice, ko bomo že ravno tam.
Priporoča kdo kak hotel na relacijo od Riminija do Misana ?

Mivka….
Kakor je nekdo napisal. Lahko ti je baza in mogoče res kak dan tam ostaneš. Drugače pa sardine. Na lezalniku stegnes roko in že soseda šlataš….
Vaša odločitev.

Super plaža z mivko, urejena, saj jo čistijo redno. Po njej je lepo hoditi tudi bos, saj se ti noge ne zvijajo in bolijo od kamenja. Vzdušje pa enkratno, na nivoju. Veliko turistov, nemcev, avstricev, angležev,.. Zvečer tudi enkratno saj je polno barčkov in tavern, ter zunaj polno ljudi, ki se sprehaja. Je pa tu velika razlika od Hrvaške. Zvečer hodijo po ulici ljudje lepo urejeni, in ne pa v nekih japonkah in ponošenih majicah.

točno tako, saj ne greš tja na 14 dnevni dopust izležavanja na plaži. Za krajši dopust – da pogledaš mesto in se zraven še ohladiš v morju, zvečer pa se malo po promenadi sprehodiš in kakšno pijačko spiješ… pa v bistvu super za krajši dopust, in ziher ti ga res prej zmanjka 🙂 Točno tako morje je , ki na takem dopustu, da kaj vidiš prav pride za dopolnitev, da se lahko še ohladiš v morju :))

meni je edino taka všeč. Bili sredi junija, kuhali smo se, na srečo pa ni bilo zelo nabito. Si pa predstavljam, da je avgusta noro. Verjetno podobno kot na Hrvaškem (če berem spletne komentarje) le da bistveno bolj bedno z vsem tistim depresivnim skalovjem, sluzastimi kamni, algami, travami, ježki.. pa kup primitivcev, ki zaradi poznavanja jezika kalijo tvoj duševni mir :).

že mate vstopnice? Sploh nisem vedela, da je ogled tega tako drag špas.

Nisem bila, sem pa slišala da ni fajna. Je že boljša hrvaška Istra ali Dalmacija, Grčija ali pa Sicilija. Rimini je meni nasploh kr ena bedna destinacija. Sama ciganija.

Ja je mivka in meni osebno ni bilo ok, ker si jo imel povsod.

mivka ej ravno zaradi tega, ker se “ubijalsko” segreje, nemogoča za hodit – prod je “majka”, hkrati masira podplate, mivka ti jih kvečjemu zažge …

Na lezalniku stegnes roko in že soseda šlataš….
Sori, vseglih imajo to Italijani bolje urejeno kot na kakšni hrvo ali slovo plaži, kjer se dobesedno prerivajo s tistimi brisačami eden čez drugega. V Italiji je kljub vsemu malo več manevrskega prostora okol ležalnika in marele.

men pa ko te kamne, klife, skale in prod omenjaš slabo rata. Matr to mi ni niti zunaj kaj šele v morju všeč. To mi je za kake zanikrne naturiste :)).

Plaža je mivka.
Kot je že nekdo zgoraj napisal, res je čisto, nobenih smeti in čikov po tleh,,,. Vsako jutro jo počistijo, uredijo… Prostora med ležalniki je dovolj. Čisto drugače kot naše mivkaste plaže 🙂

Rimini zvečer zaživi, polno lokalov, trgovin, klubov, slaščičarn, restavracij…. Ne bo ti žal, če boš nekaj dni tam.

se strinjam. Za zvečer tud paše kak tak sprehod po oživeli promenadi polno dogajanja in ob morju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close