Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Rim – Ciampino

Rim – Ciampino

Zdravo

zanima me, čeje že kdo od vas letel iz Trevisa v Rim – letališče Ciampino.
cenovno je Rynair zelo ugoden, za družino oktobara 80€.
Zanima me predvsem povezava letališče center in nazaj
…če bi bil na internetu ….it kaj angleščine.. ja

hvala in lp Janez

torej..jst sem letela že 3 x v kratkem, ta mesec grem še enkrat..najdražja povratna karta me je prišla 12 eur, nazadnje 2 eur, tako da ne vem ravno, kako je ugodna za 80 eur, ampak pustimo to..povezava letališče – center je ok, vozi kar nekaj avtobusov do centra..jst grem vedno s terravision, karte ponavadi kupim že na letališču v trevisu..povratna karta je 8 eur..vozi nekje na pol ure, tako da je povezava najmanjši problem..vožnja traja pa nekje 25 minut..če te še kaj zanima, kar vprašaj..in uživaj v rimu 🙂

Vaia, glede na to da si bila že večkrat v Rimu, a mi lahko poveš na katerem koncu Rima se najbolj splača spat, ali pa celo predlagaš kakšen primeren hotel oz. prenočišče za družino.

Aja, še glede cene. Napisal je da gre za družino, pa verjetno so vezani na šol.počitnice, zato se mi 80€ ne zdi tako visoka cena.
Se pa popolnoma strinjam s teboj, da se pri Ryanairu da letet še za bistveno manj denarja.

Je čist vse na netu, italijanska in angleška verzija.

hmm že res, da sem bila večkrat v rimu, ampak (ne se zdaj smejat), jst hodim v rim samo na kavo, na enodnevni izlet 🙂 letalo pride tja ob 9h, ob 17:25 gre nazaj v treviso..in namesto na kavo v ljubljano, grem raje v rim 🙂 glede hotelov pa – mislim, da bo karkoli v redu, saj je središče mesta komot za prehodit peš, tako da kjerkoli boste bo ok..žal ne znam pomagat s čim drugim..

tebi pa, ki pišeš, da je vse na netu, to je res..ampak če bi vsi gledali samo na google, forumi sploh ne bi bili potrebni..tako da – lastne izkušnje so zlata vredne in zakaj jih ne bi delili z drugimi..če pa komu še kaj pomagajo, toliko boljše..lp

hvala za odgovore, sem še malo pobrskal, tudi za 4,51 € se kaj najde,sploh med tednom …

zanemajo me še vstopnine, recimo Kolosej ali kaj bolj na kratko…

lp Janez

http://www.colosseo-roma.it/Visita_il_Colosseo/Visita_il_Colosseo.html

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close