Najdi forum

rice cooker

Zivjo!

Mene pa zanima, ali katera-i uporablja ‘rice cooker’?! Kje ste ga kupili in na kaj je treba bit pozoren?! Kaksne so cene in ali jih imajo tudi pri nas?

To je pa tko, ce prides s potovanja in bi se kar naprej isto hrano jedel 🙂

Lep pozdrav in hvala za odgovor-e!
G.

Gabi, to glede potovanja se strinjam 🙂 Jaz sem si ga po prihodu domov tudi hotela nabavit, ker se mi zdi da ima riž, skuhan v njem, drugačen okus – pač nenako je boljši, drugače ne znam razložit 🙂 Mene tdui zanimajo kakšne info glede tega cookerja ….

LP, zala

Hej,Zala! Kaj nimas danes zadnji dan pouka? Kaksni so obcutki na pragu do zrelosti?:))) Lp Babi

Babi, zadnji dan pouka smom imeli že prejšnji četrtek, zdaj je bilo čisto neobvezno samo če je kdo hotel še kaj vprašat.
Hmmmm…občutki……ne mislim ne vem koliko na zrelost, bolj na maturo, da bo že enkart za mano….kar se tiče občutkov pa moram rečt da poznam že lepše kot pa so ti zdaj 🙂

LP

No,v Kopru je danes zadnji dan s podelitvijo spriceval. Sosedina deklica ima se rojstni dan;bo kar veselo. Lp Babi

Aha, js imam pa eno kolegico iz portoroža, ki hodi v piran v gimanzijo (Babi prosim popravi me ,če slučajno v piranu gimnazija ne obstaja – v nasprotnem primeru je tja hodila v osnovno šolo….no, kolikor se spomnim je rekla da hodi v piransko gimnazijo). Je tudi moje starosti in sedaj zaključuje, zadnjič sva se po 1. delu matrure iz slovenščine poklicali in se malo pogovarjali in vzpodbujali :).
Komaj čakam da bova obe v ljubljani!! 😉

LP, zala

Ja, vse šole so končale s poukom že prejšnji teden, razen koprske gimnazije, ki ima zadnji dan s cerimonijalom danes (včeraj so še imeli “pouk”).
Ja, Zala, gimnazija v Piranu obstaja, ne motiš se.
Lep pozdrav

Ja, tudi Brežičani so imeli včeraj zaključek. So bili pa zato že od petka doma..
Lep dan

To pa res paše v to temo!!!

Lahko bi rekla da vseeno bolj kot pa tvoj neumesten post!

Saj res lepo, da se pogovarjate o koncu pouka pri postu na temo pososda za kuhanje riža vendar še vedno nismo dobili nobenega odgovora ali informacije na vprašanje, ki ga je postavila Gabi. (pa brez zamere!) LP Silvia

Hej! Ocitno ga nihce od nas sodelujocih nima in ne uporablja;tudi sama
bi rada kaksno koristno informacijo. :)) Lp Babi

Letos sem si nameravala iz Šri Lanke prinesti Rice cookerja, pa sem se potem premislila. To je namreč navadna posoda ki deluje na termostat. Na dnu je grelec, ki riž zavre, potem pa se odklopi in se vsake toliko prižge da vzdržuje določeno temperaturo.
Se mi zdi da se da tudi brez tega skuhati dober riž. Je pa zelo pomembno da če se dela na primer pečen riž, da je riž ohlajen, ker drugače se prijema na vok (po mojem zaradi vlage). Tudi Azijci ga pripravljajo z mrzlim rižem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close