Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Ribje palčke

Ribje palčke

Lepo prosim za nasvet. Kako pečete ribje palčke, ker meni se vedno razpacajo.

Olje mora biti dovolj vroče.

Nikoli jih ne pečem na olju. V pekaču za pizzo ali v pečici.

No tole v pekaču pa res še nisem probala. Koliko časa se pa pečejo!
Ker z oljem sem že poskusla svašta, pa se na eni strani lepo zapeče, ko pa obrnem je pa katastrofa!

je razlika tudi kje jih kupiš. Meni se vedno razpacajo Tuševe, Hoferjeve nikoli.

Jp, pa še zelo mastne so :). In okus takšnih rib je res velikooo boljši. Vsaj pri nas nihče noče jesti rib pečenih na olju, niti otroka in psa ne :))
Jaz jih pečem približno 20 minut v pečici, v pekaču pa manj, 10 minut, tam nekje, odvisno od pekača oz. temperature.

berem….inbi tudi jaz probala

kaj to jih samo nasolite, v pekač in v pečico. ali še kaj

kaj pa ponudite zraven?

Neee, bog ne daj soliti, sicer bo sama sol :))). Ribje palčke so že soljene. Samo zložiš jih v pekač, jih daš v ogreto pečico in to je to. Mi imamo zraven ponavadi krompirjevo solato, sicer pa po okusu 🙂

Olje na začetku dovolj segrej, potem šele zmanjšaj ogenj. Obrneš lahko večkrat, ampak prvič ne prehitro, ker bodo razpadle. Tudi mi kupujemo ali Hoferjeve ali pa ene, ki jih prodaja Merkator – druge se niso obnesle.

Lp, mishika

Na žaru v pečici.

misli, pa kwa kupujete vso to svinjarijo, kaj pa druzga kot razpackajo-tazsvinjajo…dokler boste kupovale tako svinjraijo, tolk časa bodo v prodaji,so pocen,to je res, ampak lih usega pa ni treba metat u sebe, sej niste kanta za smeti, al kako

ribica, na koliko pa segrejes pecico?

To kar pravi ribica je odlično. Po mojem okusu pohti ne rabim več kar je panirano se, da v pekaču lapo spečt. Okus je res veliko boljši kot v olju pa še manj mastno je.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close