Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek RIBICE-RAKICE

RIBICE-RAKICE

Trenutno ne, sem pravkar spila pol litra soka pomešanega z vodo :)[/quote]
tako ali drugače…dans boš še…pila))

Trenutno ne, sem pravkar spila pol litra soka pomešanega z vodo :)[/quote]
tako ali drugače…dans boš še…pila))[/quote]

O, seveda bom, mogoče še kaj drugega ne samo vodo in sok 🙂

tako ali drugače…dans boš še…pila))[/quote]

O, seveda bom, mogoče še kaj drugega ne samo vodo in sok :)[/quote]
preveč le ne mešaj…da ti ne bo slabo))

Bibita je opasna cura…

http://www.youtube.com/watch?v=KfRuqZyy4HU

Tam sta dve takšni izjavi…Ali si lačna pize ali pa…Saj veš, tiste začimbe, ki naredi življenje bolj užitno…:)[/quote]

Robi jaz vidim samo eno takšno izjavo, ki se nanaša na pico 🙂 Katera je še ta druga izjava? :)[/quote]

Ta izjava:

Tam sta dve takšni izjavi…Ali si lačna pize ali pa…Saj veš, tiste začimbe, ki naredi življenje bolj užitno…:)[/quote]
vode?[/quote]
Takšna opasna cura, pa res ne bo zadovoljna le z vodo…:)

Robi jaz vidim samo eno takšno izjavo, ki se nanaša na pico 🙂 Katera je še ta druga izjava? :)[/quote]

Ta izjava:
[/quote]

Res ja, tudi ta izjava, bi se lahko tako razumela. 🙂 Nisem pa se jaz tako globo spuščala v proučevanje teh izjav, tako, da jaz sem mislila izključno tisto lakoto (oz. znamenje), ki se nanaša na hrano. :)) skratka na pico.:)))

@moski111, po čem pa to sklepaš?

Sicer pa pesem mi je všečna.:)

To je napoved za bika. Po naslovni temi bi se sklepalo po Cicy na škorpijona…………..

Baje morajo za časopise spisat horoskope tisti, ki so novinci oz. tisti, ki jim tik preden zaključenim ponočevanjem vžge, da morajo spesnit še horoskop za jutranji izvod. Njihova vplivnost je precejšnja, če pomisliš, da je to najbrž ena bolj branih rubrik.

A resnica je v tem, da velja ne le za bike, temveč še koga drugega: prepustite se toku dogajanja.

Ja bibita je vedno v središču obkoržena z deci, torej?
Rakica-ljubezen moja kje si se vendar skrivala?

@moski111,
to je pa res, ko gremo na kak pohod, me jih kar nekaj obkroža 🙂

Bikice se raje voziijo z avtomobili kot hodijo.

S(m)o pa tudi izjeme. 🙂

Peš pa že me bom hodil na pico

Eh, moški, moški… saj se vedno najde rešitev. Kaj pa Halooooo piza? 🙂

Mislim da sem kar prav odločil za specializacijo 2R

Ja, saj če se slučajno nisi, boš sam sebe lahko nekam poslal… peš. :))

a ima kdo kaj proti rakicam? 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Sploh ne; še manj pa proti rakcem. :))

Ne vem, ker nimam z njimi izkušenj….:)

Še bolje pa …Halooooo rakica…..Ne rabiš nikamor hoditi….:) Le malo dražje je, kot pa pica.

ne bi vedela, ker nimam s tem izkušenj. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ne vem, ker nimam z njimi izkušenj….:)[/quote]

S čim? Z ženskami? Aja, rakicami.. 🙂

Rakice so baje nežne, občutljive dušice, hitro jih lahko prizadeneš, nagnjene k melanholiji in romantiki, sicer pa družinski ljudje, dobre matere…. :))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

priznam, čisto sem presenečena! 🙂

ps; od kdaj se moški tako spoznate na horoskop??? 😉

Mi se spoznamo na ženske, potem pa to le povežemo s horoskopom…:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close