Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek RIBICE-RAKICE

RIBICE-RAKICE

Nekaj je v astrologiji. Se bo treba specializirat.

Kaj več povej o tem, da vidim, če se splača.

Mislim da je glavni strokovnjak Cicy. Pravim samo da se nekatera znamenjo krasno ujemajo, nekateri povezave pa so smrt v Benetkah.

A to si imel v mislih?
Čisto možno, da je to res, da se nekatera znamenja ujemajo, nekatera pa sploh ne. Vem pa ne, ker jaz na to nič ne dam. 🙂

Sem mislila, da je kaj v povezavi z “onimi odgovori”. Potem bi te ribica oz. rakica vprašala:” Kako ti je ime? Ali se boš poročil z mano?”

Stara igrica?
Kaj boš jedla?
Kaj boš pila?
Kje boš stanovala?
S kom se boš poročila?
….

ALI SE BO TO URESNIČILO?

Vse se lahko uresniči, samo želet si moraš. In to močno. 🙂

Bibita spadas v omenejno skupino?

Hm, težko bi rekla …. res pa je, da si jaz pre(večkrat) kaj želim in pre(malo) naredim, da bi se želje uresničile.:)

Hm, težko bi rekla …. res pa je, da si jaz pre(večkrat) kaj želim in pre(malo) naredim, da bi se želje uresničile.:)[/quote]
Če si zadovoljna s tem, kar si ali kar imaš, ni potrebe za nekim trudom….

Ok, bom direktno vprašal si rakica ali riba?

Joj, joj… imam pa res dolgo speljevanje :))) Z menoj se ni za hecat, je treba kar direkt vprašat.)))

Ne, ne, ne … nisem ne eno ne drugo…. jaz sem ona, ki je vedno lačna 🙂

Pri ženskah vedno rabim prevajalca

Jaz sem iz tega izhajala :)))

Prisluhnite svojemu srcu in se ravnajte po občutku. Običajno razmišljate precej razumno in preudarno, tokrat pa ne bo tako. Prepustite se toku dogajanja…

Da vidmo če res…

Zdaj bi pa jaz potrebovala prevajalca. 🙂

Današnji horoskop speciali for you.

A to ti napoveduješ, ali si od kje prepisal?

Ker je dan še dolg, se lahko še marsikaj zgodi. Bom jutri poročala. 🙂

copy-paste. Ti kar poročaj samo da ne boš kaj zamudila 🙂

Tam sta dve takšni izjavi…Ali si lačna pize ali pa…Saj veš, tiste začimbe, ki naredi življenje bolj užitno…:)

Tam sta dve takšni izjavi…Ali si lačna pize ali pa…Saj veš, tiste začimbe, ki naredi življenje bolj užitno…:)[/quote]
vode?

Bom enkrat za spremembo verjela horoskopu in se prepustila toku dogajanja 🙂

Tam sta dve takšni izjavi…Ali si lačna pize ali pa…Saj veš, tiste začimbe, ki naredi življenje bolj užitno…:)[/quote]

Robi jaz vidim samo eno takšno izjavo, ki se nanaša na pico 🙂 Katera je še ta druga izjava? 🙂

vode?[/quote]

Hehehe…., če bi bila vode, bi bila žejna, ane?:))))

vode?[/quote]

Hehehe…., če bi bila vode, bi bila žejna, ane?:))))[/quote]
a nisi nič žejna?))

Trenutno ne, sem pravkar spila pol litra soka pomešanega z vodo 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close