Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice rhodos -Hotel Esperides

rhodos -Hotel Esperides

Spravljam se Junija na Rhodos- v ožjem izboru imam Hotel Esperides na plaži Faliraki-
punudba “all inclusive”- Ima kdo kakšnje izkušnje?
Lepo hvala

Pozdravljena !

V tem hotelu ( Esperides beach – Ladiko bay ) sem bil za nekaj dni pred leti. Leži kakšnih dobrih 10 km iz Rodosa na čudoviti plaži ( območje ) Faliraki. Če se ne motim ima ta hotel tri zgradbe in je kar velik a to ni tako pomembno. Hotel je vsekakor zelo lep in urejen. Ima, če se pravilno spomnim vsaj dva bazena in sigurno tobogan za otroke. Sobe so super opremljene in hrana je več kot odlična kar se za rang hotela tudi spodobi. Je med boljšimi v ponudbi ! Lačna in žejna nikakor ne boš !
Tudi dogajanje zvečer in čez dan je pestro za kar poskrbijo animatorji. Edino kar bi mu lahko zameril ( sem bolj športni tip ) ne blesti v športni ponudbi. A tudi te se v bližini najde. Vsekakor pa je potrebno iti tudi malo naokrog – v LIFE. V bližini je vodni park – vreden greha !
Če želiš še kakšno informacijo samo vprašaj !

Lep pozdrav

najlepša hvala- se že ful veselim grem z mojo punco (9let) in prijateljico ker žal moj mož nima dopusta!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close