Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Rezervirala apartma na Hrvaškem 2+1, ga kdo prevzame (konec junija)?

Rezervirala apartma na Hrvaškem 2+1, ga kdo prevzame (konec junija)?

Od 23.6. do 30.6. sem sem zmenila na otoku Pašmanu za app 2+1, cena za nočitev 35. Vnaprej sem plačala akontacijo 40 eur, ostalo zahteva lastnica ob prihodu.
Villa je tik ob morju, je zadnja hiša v naselju, tako ja je mir in tišina. Pred hišo imajo žar.
Je kdo ki bi šel?

Jaz potrebujem 2+2, drugače mi termin in kraj ustrezata!!

Na Pašman, ne hvala.
Ta otok me pa res ne pritegne. Na morju je lepo, da je vsaj malo ljudi in nočnega vzdušja ne pa samo mrtvilo.

Smo si različni.Če tebi ne paše, bo pa komu drugemu.Nič bat.

piši na mojca.b13@gmail.com pa ti vse točno javim.

Sem se za tipkala prej pri vzdevku. Mail je pravi. Apartma je nekje 40m od morja, vsak apartma ima teraso. Med hišo in morjem je travnik. Zagotovljeno parkirišče.

Je morda primerno tudi, da biva pes zraven, zlati prinasalec? Priden in navajen bivanja notri.

Moreš računat, da vsi ne ljubimo šundra na dopustu. Mi hodimo na še bolj osamljen otok in se imamo fantastično. Sej veš 100 ljudi, 100 čudi :)!

Bom povprašala pa javim.

Piše da so živali dovoljene. Sem pozabila napisati še: free WiFi, posteljnina vključena, takšna ni všteta v ceni, imajo tudi klimo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close