rezervacija kart
Prosim nujno za pomoč,
rada bi si rezervirala karto preko interneta – Ryanair, pa nimam Mastercard, Visa ali je mogoče še kako drugače rezervirati. pa še to me zanima. Sama bi si rezervirala iz Graz do Londona, nekdo drug pa bi mi Iz Londona do Dublina. Ali je dovolj če imam samo številko plačane karte ali moram imeti sprintano rezervacijo?
thalija, kaj če bi ti rekla mami, teti, stricu, babici itd. za kreditno kartico, da si rezerviraš karto? Bo najceneje in najmanj kompliciranja!
Spritane rezervacije ne rabiš (mogoče v primeru komplikacij), dovolj je številka rezervacije, koda in da je osebek pravi. Zakaj bi bil problem s printanjem? Internetno stran lepo shraniš, pa ti jo pošlje na e-mail.
bojanv več kot izjaviš bolj neumen se mi zdiš:). Na začetku sem o tebi imela pozitivno mnenje, sem mislila da si poln nasvetov, sedaj pa vidim da temu ni tako…
Sicer pa ne vem kaj imaš proti, če nekdo zve kje lahko razervira karto tudi brez kartice in plača na pošti, domnevam da si le tipičen slovenec polen “fovšerije”
Sicer pa se mi zdi, da strani jasno piše da rezervacije potekajo preko ___(ne vem kako se že imenuje, na strani poglejte) podjetja kamor se preko položnice tzudi nakaže denar.
Forum je zaprt za komentiranje.