Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice rezervacija kart

rezervacija kart

Prosim nujno za pomoč,
rada bi si rezervirala karto preko interneta – Ryanair, pa nimam Mastercard, Visa ali je mogoče še kako drugače rezervirati. pa še to me zanima. Sama bi si rezervirala iz Graz do Londona, nekdo drug pa bi mi Iz Londona do Dublina. Ali je dovolj če imam samo številko plačane karte ali moram imeti sprintano rezervacijo?

Zivjo!

To lahko storis na strani .

Lep pozdrav, Gregor

O, Gricko, si se pojavil nazaj!!!

Saj sem vedel, da brez reklam ne bo šlo…

lp

bv

Hvala lepa za odgovor, ravno to spletno stran sem iskala pa je nisem našla. Mi poveš še nekaj kako se to plača, kakšna posebna položnica je to. A mislijo to s tem, da greš na pošto, kupiš položnico in plačaš.

Glede na to, da jaz se nisem rezerviral kart na taksen nacin je verjetno bolje da tega ne pocnes!

Ampak pri Ryanair se ne da kupit kart na letališču, samo rezerviraš jih lahko preko spleta.

A je že kdo rezerviral na tej strani ki jo je dal Gricko, da me ne bodo ki nasrali.

To je Grickotova stran. Torej, če verjameš Gricku, verjameš tudi nakupu na tej strani…

lp

bv

In kaj zdaj to pomeni?

To da je Gricko iz mojega testa!
Ti mu kar zaupaj!

Se pa ne more kar gor dat nekaj pa pobirat denar od ljudi.

thalija, kaj če bi ti rekla mami, teti, stricu, babici itd. za kreditno kartico, da si rezerviraš karto? Bo najceneje in najmanj kompliciranja!

Spritane rezervacije ne rabiš (mogoče v primeru komplikacij), dovolj je številka rezervacije, koda in da je osebek pravi. Zakaj bi bil problem s printanjem? Internetno stran lepo shraniš, pa ti jo pošlje na e-mail.

bojanv napisal:

> O, Gricko, si se pojavil nazaj!!!
>
> Saj sem vedel, da brez reklam ne bo šlo…
Heheh, res ne 🙂

janez

Spet je nekdo pridno uporabljal moj nick ? Ne razumem zakaj sploh kdo to pocne ?
Vsem lahko samo povem da jaz izjave dajem zmeraj prijavljen torej nikoli kot gost !

Karto KUPIŠ preko neta. Samo ne dobiš je, ker pri ryanairu karte kot take ne obstajajo. Z mastercardom plačaš, vpišeš številko, čez 14 dni trgajo z računa, zadeva je opravljena. Ko prideš na letališče samo pokažeš kodo (pošljejo jo po mailu) in spustijo te na letalo.

Simple as that.

bojanv več kot izjaviš bolj neumen se mi zdiš:). Na začetku sem o tebi imela pozitivno mnenje, sem mislila da si poln nasvetov, sedaj pa vidim da temu ni tako…
Sicer pa ne vem kaj imaš proti, če nekdo zve kje lahko razervira karto tudi brez kartice in plača na pošti, domnevam da si le tipičen slovenec polen “fovšerije”
Sicer pa se mi zdi, da strani jasno piše da rezervacije potekajo preko ___(ne vem kako se že imenuje, na strani poglejte) podjetja kamor se preko položnice tzudi nakaže denar.

karmen, nisem razumel posta. Pa nic zato. Itak na osebne napada obicajno ne odgovarjam.

No mogoce ne ves. gricko je do nedavna administrator tega portala in je naredil svojega in sedaj se tu reklamira.

lp

bv

Ti priporočam, da si karto rezerviraš direkt preko Ryanairove strani, ker na popotnik.net… zaračunavajo provizijo v višini 10 evrov na let.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close