Restore system v XP
Zdaj, ko se je sesul hišni pc, me je izučilo, da bom bolj poskrbel za varnost na svojem prenosniku. Do zdaj še nisem imel težav, pa vseeno: Safety first.
Bral sem nasvet pa tudi Spybot me je opozoril, da je dobro izključiti Restore System, ko pregleduje datoteke. Našel sem en način, da ga izključim, pa je napisal, da bi v tem primeru izbrisal vse obnovitvene točke. Kako bi ga začasno izključil, ne da bi zbrisal točke?
Prebral sem nasvet, da je dobro zbrisati vse obnovitvene točke razen zadnje, ker zasedajo precej prostora na disku. Kako se jih zbriše? (razen vseh če izključim Restore system)
Naredil bi Backup sistema, da bi kdaj sformatiral particijo in na novo naložil okna in programe. Imam program ghost, pa ne znam z njim. Kako se to naredi, če ni preveč zapleteno?
Zaženeš Ghosta…izbereš Backup…da se ti odpre čarovnik…in lepo nadaljuješ…pri Source označiš C: …. pod Destination izbereš File in nadaljuješ…..zdej samo še poimenuješ datoteko in izbereš drug disk ali particijo,kamor jo boš shranil….ostalo naredi Ghost sam,traja pa približno 15-20 minut,odvisno od velikosti pogona C…
Forum je zaprt za komentiranje.