restavracija RUSJAN na brniškem letališču
če boste kdaj slučajno lačni na brniškem letališču, ko boste prišli,odšli kam,koga spremljali, potem nikakor ne jejte v restavraciji RUSJAN.
Mislil sem, da sanjam, ko sem naročil testenine z gobovo omako in dobil s KNOR GOBOVO JUHO prelite makarone….100 krat slabše, kot v kakšni menzi…ko sem zahteval lastnika restavracije, je le ta prišel, potem pa na moje vprašanje, kaj je to za ena svinjarija odšel iskat natakarja, da ga bo vprašal kaj nam je prinesel, potem pa ga pol ure ni bilo nazaj…verjetno se skupaj s kuharjem niso mogli odločiti, kaj naj bi tisto bilo….no jaz sem medtem odšel, ker se mi je mudilo…..
plačal sem seveda astronomsko vsoto, še danes me boli pri srcu….
Jaz pa sem bil pred kratkim zelo razočaran v neki gostilni na štajerskem. Lokacija: stara cesta MB-LJ naselje Zgornja Poljskava zraven bencinskega servisa. Tam pa ne samo da je bila hrana iz vrečke, pa da natakar ni ločil svinjske pečenke od puranje, največji šok je bil račun. Ne samo da je bil visok, napisan je bil na roko na nek listek. Ne duha ne sluha o davčni številki in o naslovu. Pa to ni bil kakšen pajzl, to je bila velika lepa gostilna.
Forum je zaprt za komentiranje.