Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika restavracija RUSJAN na brniškem letališču

restavracija RUSJAN na brniškem letališču

če boste kdaj slučajno lačni na brniškem letališču, ko boste prišli,odšli kam,koga spremljali, potem nikakor ne jejte v restavraciji RUSJAN.
Mislil sem, da sanjam, ko sem naročil testenine z gobovo omako in dobil s KNOR GOBOVO JUHO prelite makarone….100 krat slabše, kot v kakšni menzi…ko sem zahteval lastnika restavracije, je le ta prišel, potem pa na moje vprašanje, kaj je to za ena svinjarija odšel iskat natakarja, da ga bo vprašal kaj nam je prinesel, potem pa ga pol ure ni bilo nazaj…verjetno se skupaj s kuharjem niso mogli odločiti, kaj naj bi tisto bilo….no jaz sem medtem odšel, ker se mi je mudilo…..
plačal sem seveda astronomsko vsoto, še danes me boli pri srcu….

Joze, ali imas mogoce tudi sam kaksno restavracijo, ki je tvoja last?

ne, nimam….zakaj me to sprašuješ……

Jaz pa sem bil pred kratkim zelo razočaran v neki gostilni na štajerskem. Lokacija: stara cesta MB-LJ naselje Zgornja Poljskava zraven bencinskega servisa. Tam pa ne samo da je bila hrana iz vrečke, pa da natakar ni ločil svinjske pečenke od puranje, največji šok je bil račun. Ne samo da je bil visok, napisan je bil na roko na nek listek. Ne duha ne sluha o davčni številki in o naslovu. Pa to ni bil kakšen pajzl, to je bila velika lepa gostilna.

jaka kar z racunom na davcno upravo!

Tudi meni se je že zgodilo podobno. V brunarici v Zlatorogu ob Bohinjskem jezeru. Popečena polenta z gobami.Polenta kot polenta, čez pa polita juha iz vrečke.Za nikamor.

Ker sem malce mislila kdo bi lahko bil…pa nič zato.

Jessy, a to poznaš kakšnega Jožeta, ki ima svojo restavracijo…..
če takole logično pomisliš je dejstvo, da nihče od nas tukaj gor ni predstavljen s svojim pravim imenom, ampak imamo vsak svoj nick……ti tudi nisi Jessy,a ne da ne……..ĐE SI -lahko pomeni tudi- KJE SI…..hehehehe…..imej se lepo..

… saj je samo.. malo mislila…

Ne, ni to…….po tvojih večih postih sem sklepala kdo bi lahko bil, ker si zelo podobno opisoval stvari, kot da bi bil ta oseba, za katero sem mislila, da si.
Ja, imaš prav, ta človek ima svojo restavracijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close