Resno zvezo
Živjo punce , tukaj sem izključno iz enega in edinega razloga, da najdem še nekoga tukaj ki si želi isto stvar kot jaz. Če imava isti cilj je pol tudi isto zanimanje. Star sem 32let , iskren , pošten. Imam dobro službo, zelo ambiciozen ter delaven. V življenju imam velike cilje in sanje le nekoga si želim , da bi mi stal ob strani. si mogoče to ti ?
Po klubih že nekaj časa ne hodim zato sem se tudi odločil , za ta pristop.
secret32, 10.02.2022 ob 22:53
Živjo punce , tukaj sem izključno iz enega in edinega razloga, da najdem še nekoga tukaj ki si želi isto stvar kot jaz. Če imava isti cilj je pol tudi isto zanimanje. Star sem 32let , iskren , pošten. Imam dobro službo, zelo ambiciozen ter delaven. V življenju imam velike cilje in sanje le nekoga si želim , da bi mi stal ob strani. si mogoče to ti ?
Po klubih že nekaj časa ne hodim zato sem se tudi odločil , za ta pristop.
Hmmm.. manjka veliko, dobro srce in da rad masiraš stopala. Tipo, da je to tvoj fetiš in to najraje počneš v življenju. Ok, lahko tudi hrbet, ampak stopala obvezno zvečer.
Sam pomagam malo. Sej bo.
Kateri klubi so pa od marca 2020 odprti…
Poleg tega, pa nisi čisto nič drugega povedal razen, da se imaš za super tipa in iščeš žensko, ki bo izpolnjevala tvoje zahteve, ko si jih zamisliš v danem trenutku.
Trenutno je moj komentar mišljen kot opomba na mentaliteto večine moških uporabnikov na forumu in možnost, da pokažeš, da ne spadaš mednje.
Zmotilo me je tisto “ambiciozen in delaven”, “veliki cilji”. Sem imela takšnega. Nikoli časa za naju. Še na en usran sprehod za kakšno urco ni imel časa iti. Samo fa*ing delo, delo, delo. Živel za svoje ambicije in delo. Ob takšnem tipu sem raje samska, ker takšni ste na smrt dolgočasni in poročeni z delom. Ženske ne potrebujete. Čistilko in kuharico si lahko plačate.
Forum je zaprt za komentiranje.